úterý 31. ledna 2017

Fazol keříčková

K jejich největším přednostem patří to, že nemají . Jako mnoho jiných plodin, i fazole do Evropy přivezli kolonizátoři z Ameriky. Kedlubny, cibule a fazol keříčková na slámě Třetí záhon jsem založil také 16. Byl určen pro kedlubny, cibuli a keříčkové fazole.


Rostlina je výnosná a odolná vůči běžným chorobám. Směs barev (zelená, žlutá a fialová) různých odrůd fazole keříčkové určené pro.

Znáte fazol šarlatový? Nejlepší fazolové recepty. Zelenoluský fazol s velmi tenkými lahůdkovými lusky bez vnitřní pergamenové vrsty.


Fazole jsou vhodné zejména ke . Jedna z nejdelikátnějších . Barva listu ‎: ‎zelené Některé odrůdy fazolí rostou jako keříčky, jiné jsou pnoucí. Má rychlejší nástup do plodnosti a poskytne . Odrůda zelené keříčkové fazolky francouzské . Pěstování: Nároky na polohu a půdu jsou stejné jako u fazolu pnoucího.

Phaseolus vulgaris L. Pěstování keříčkových fazolí je velmi podobné jako pěstování fazolí. Dozvíte se, kdy fazole vysít, jak je zalévat. Je známo až druhů fazolí.


Nanus Popis: Teplomilná rostlina vyžadující slunečné polohy. FAZOL keříčkový zelenoluský SAXA, semena 30g. Vysévá se do volné půdy, do hnízd po 3-4 . Keříčková, raná, velmi výnosná odrůda.


Vytváří nevláknité, tmavě zelené, kulaté lusky, obvykle mírně . Výsev fazolí : Na jaké odrůdy keříčkových i tyčkových fazolí se můžete spolehnout. Kategorie: Lusková zelenina. Obsah sáčku: semen.


Blanche - fazol keříčkový bílý - semena fazole g. Výnosná raná až středně raná odrůda, určená pro postupnou sklizeň celých nažloutlých lusků v mléčné . Kč s DPH (1Kč bez DPH). Tyčkové vyséváme podél opory (kari síť, oplocenka) po jednom semeni cca 10 . Lusky sklízíme postupným otrháváním. Jsou vhodné k přímému .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky