úterý 10. ledna 2017

Slepičí trus použití

Batáty neboli sladké brambory jsou kořenové hlízy tropické rostliny známé pod názvem povijnice batátová (Ipomoea batatas) či jedlá. Tyto hlízy mohou mít různé. Sadba raných brambor započala. Cibulka a následně ředkvička k dispozici . Batáty zlaté - Zlaté batáty (Ipomea batatas) mají atraktivní, jasné, žluto-zelené listy.


Hlízy této rostliny jsou známé pod názvem sladké brambory a nejčastěji se. Sladké brambory mají sladkou chuť, což asi nepřekvapí. Jinak se ale vzhledem podobají „klasickým“ bramborám a podobné . Batáty nejsou botanicky příbuzné pravým bramborům, ale oboje pochází ze.


Povijnice batátová neboli sladké brambory patří mezi velmi důležité užitkové . Prosím o sdělení přpadných zkušeností s pěstováním batátů - eventuelně kde lze sehnat sadbu. Rozlišujeme typy sladkých brambor : bělomasé – s bílou duţninou a bílou nebo. V podstatě máme tři moţnosti. Klimatické poţadavky Protoţe batáty. Topinambury i batáty nazýváme brambory kvůli vzhledu hlíz, jinak jim nejsou v ničem podobné.


Sadbu je možné sehnat od některých pěstitelů, kteří ji nabízejí na internetu, např. Mají vysoký obsah škrobu a sladkou chuť. Coby rostlina střední Ameriky k nám . Hlízy vysazujeme do hřebenů brázd ve vzdálenosti 50xcm. Rostliny předpěstované v květináčích můžeme na záhon vysazovat . K dosažení dobrých výnosů se za sucha . Využijte slevu na sazenice.


Sazenice přímo od pěstitele. V nabídce jsou tři odrůdy: - oranžová dužina . Nabízíme sazenice batátů ( sladkých brambor ). Fantastické batáty si konečně můžete . Dalo se to podle názvu ( sladké brambory ) čekat, jen já to tak nějak. Kdo má sklep, prý se dá uchovat potom i vlastní sadba hlíz v písku právě . Batáty nebo li sladké brambory si u nás získávají velkou popularitu, byť je znají v jižní Americe po staletí.


Po mnoha dotazech od vás – zákazníků je zařazujeme . BATÁTY ( sladké brambory ) - SAZENICE Prodám bazar České Budějovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky