středa 25. ledna 2017

Davkovani roundupu

Správné a systematické dávkování. Na stránce naleznete jednoduchou kalkulačku sloužící . POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší . Hrách, peluška (mimo množitelské porosty): V porostech hrachu a pelušky lze přípravek aplikovat dní před sklizní. Vypořádejte se s plevelem na strništi a podmítce.


Tato aplikace je velmi vhodná pro plodiny, které se sejí brzy na jaře jako . Nejodolnějším plevelem se svlačeč rolní, který je . Plodina, oblast pouţití. Dávkování , mísitelnost. OL Poznámka jádroviny,. Nastavení „tryska nebo „sprej pro postřik jednotlivých rostlin nebo větších ploch.


Roundup neselektivní herbicid. Charakteristika produktu. Tak je rozvádzaný do koreňového systému. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví.


Nedodržují se optimální termíny aplikace, dávkování přípravků je často prováděno. Pro aplikaci platí jednoduchá pravidla. ROUNDUP FLEX je totální neselektivní herbicid ve formě kapalného.


Praktické balení k okamžitému použití. Snadná a bezpečná manipulace. Ochranná lhůta:dní. Vyšší koncentrace přípravku urychluje účinnost. Postřikový herbicidní.


Při postřiku dbejte na rovnoměrné pokrytí listů přípravkem,. ROUNDUP je neselektivní listový herbicid se systematickým účinkem. Déšť do hodin po ošetření účinek snižuje.


V navodu nepisou, kdy zacne ucinek byt videt - pouze to, ze za tri tydny je hotovo. Je přijímán výhradně zelenými částmi rostlin, především listy a stonky. Máte Yara N-Sensor na.


Stačí zmáčnout aplikátor a ihned gel . Zařazeno v těchto kategoriích: Herbicidy proti plevelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky