čtvrtek 1. února 2018

Přípravek na odhlenění

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Sršně - Hubení - Postřikem z obalu - . Pokud je hnízdo vos v zemi, po aplikaci přípravku na hubení vos se musí jeho vchod. Rovněž lze aplikovat přípravek přímo na vosy vyskytující se mimo hnízda. Jedinečný přípravek k hubení vos , sršní a jejich hnízd.


Přípravek vytváří proud . Aerosolový přípravek je určen pro hubení vos a sršní a rovněž k ničení jejich hnízd. V případě potřeby je možno postřik provádět ze vzdálenosti pěti metrů. Poradíme vám, jak se vos zbavit jednou pro vždy. Vhodné je také nastříkat co nejdál do nory přípravek na hubení hmyzu.


Nezapomínejte proto na ochranné pomůcky, hubení vos v krátkých. Pokud chcete likvidovat hnízdo postřikem, poohlédněte po přípravku s . Na trhu je mnoho přípravků na hubení hmyzu, ne vždy však zaberou a vosy opravdu usmrtí. Leckdy je jen podráždí a vy vyváznete v lepším případě s několika . Aerosolový insekticidní přípravek určený k hubení veškerého lezoucího hmyzu. Tato varianta Propal HERKULES S je určena zejména pro hubení vos a sršňů. Je určen pro hubení vos a sršňů, ale také k ničení jejich hnízd.


Jak vyhubit vosy a vosí hnízda? Pro úspěšné hubení a likvidaci vos a vosích hnízd doporučujeme využít služby odborníků s nejúčinnějšími přípravky a ochrannými . Insekticidní přípravek k hubení vos ve venkovním prostoru. Pokud se na hnízdo vrhnete pomocí insekticidů, použijte přípravek s podchlazujícím účinkem. Ten okamžitě snižuje pohyblivost hmyzu, a vy jej . Bros Spray proti vosám a sršňům je aerosolový přípravek.


K hubení vos a likvidaci vosího hnízda si můžete vybrat z naší nabídky insekticidních přípravků na . Sprej proti vosám a sršňům je aerosolový přípravek. Pro bezpečné a rychlé hubení můžete použít nový přípravek Atak aerosol na vosy v 750mililitrovém balení. Díky kombinaci účinných látek . Kvůli výše zmiňované jedovatosti insekticidních přípravků proti vosám veškeré oblečení po.


Bros - náhradní náplň do lapače vos 2ml. Waspinator odpuzovač vos využívá územní instinkt vos. Výhody: Aplikace hubicí (zmáčknutím obalu) – dolet m, stačí aplikovat na hnízdo nebo do okolí vchodu – vosy prášek naberou.


Ničí jejich hnízda v zahradách, na terasách a balkónech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky