středa 21. února 2018

Rez hrusni

U další plodové zeleniny se roubování začalo uplatňovat až v. Kdo miluje brambory a rajčata může dnes pěstovat obojí na jednom místě. Jedná se o rajče roubované na bramboře. Udělejte něco pro své zdraví a jezte pravidelně čerstvou zeleninu.


Nabídka roubované zeleniny.

Lilky, rajčata i brambory jsou totiž v rostlinné říší blízcí příbuzní, takže jim to šlape i takto pospolu. Srpnová zahradní poradna: drátovci v bramborách , přerostlé túje,. Dozvíte se také jaká úskalí přináší pěstování rajčat a paprik v jednom. Dubnová zahradní poradna: řez broskvoně, úskalí výsadby šeříku, roubování okurek. Jablka v několika odrůdách.


Unsubscribe from Petr Jodas? Roubování rajčat na brambory.

Konečně jsem se dostal k naroubování rajčat na bramboru. Použil jsem k tomu rostliny brambory ze semen a zálistky z rajčat , odrůdy Sakura a . Hlavní předností roubování rajčete na bramboru by měla být úspora místa. Rajče s bramborou srůstá, protože oba druhy patří do čeledi . Epizóda Zahrádkářské tipy - Netradiční roubování zeleniny, zkuste naroubovat rajče na brambor podcastu Region - Praha a Střední Čechy. V nabídce jsou kromě několika odrůd rajčat i okurky, papriky, roubovaná. Ideálně se k tomu hodí roubovaná zelenina – rostliny jsou roubované na silné podnože, které vytvářejí mohutný kořenový systém.


Rajčata roubovaná na silnější podnož rostou rychleji, bohatě plodí a jsou odolnější vůči plísni bramborové. Tuto rostlinu, z níž získáte rajčata i brambory , si můžete vypěstovat také. Roubujeme-li rajče na brambory , musíme jako podnož vybrat co nejpozdnější druh brambor a pro roub rajčat co nejranější odrůdu. O zkřížení brambor s rajčetem se snažili zahradníci už dřív, ale bohužel. Tom Tato plodí zároveň pod zemí brambory a nad zemí rajčata.


Rostlina není výsledkem genetického inženýrství, ale ručního štěpování, takzvaného roubování , . Jak rostlina rajčat na brambory s vlastními rukama - můj komentář. Měly by se správně sázet trochu dřív, ale opakovaně jsem sezónu zaspal a. Tady vysazuji okurky a rajčata a lilky.

Kromě již zmíněných se ještě . Je to roubované rajče. Na této snadno rostoucí rostlině vyrůstají sladká třešňová rajčata a báječné brambory. Rajče seté, odolné proti plísni bramborové , tyčkové, chuť lahodná, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky