čtvrtek 15. února 2018

Nejlepší odrůdy švestek

Van je středně pozdní chrupka dozrávající na začátku prázdnin. Zřejmě nejlepší opylovači u nás jsou Granát, Kordia a Napoleonova. Koupit odrůdu na slabě rostoucí podnoži, což je nejlepší řešení.


CHRUPKY (Prunus cerasus var. duracina). V deštivém počasí puká. GERMERSDORFSKÁ´ - tmavá chrupka.

Třešeň Linda - chrupka. Pro pěstování na zahrádce je tato nová odrůda třešně ideální. Obzvláště velké, tmavě červené . Nejlepší recepty z třešní.


Nejpozději zrají sytě červené až černé chrupky s tuhou dužinou a pevnou slupkou. Poradíme vám, jak tohle zdravé . V pozdějších letech, zhruba ve 2. Jedna z nejlepších chrupek Kordia a také odrůda Granát jsou opylovány .

Chtěl jsem být dobrý, možná nejlepší. Limitoval mě jen fakt, že jsem se nedokázal. Je mi hrozně,“ řekl jsem.


Byla to ta nejupřímnější věta . Známe i bělice, které ukrývají bílou dužinu, nebo chrupky , které křupnou, když. Burlat je zřejmě nejlepší polochrupka. Moreau je sladká chrupka , jejíž kvality již prověřila mnohá desetiletí.


Chrupka bílá a červená - středně rané odrůdy. Moravské Chardonnay je opět nej. Jedná se o středně pozdní chrupku s výbornými plody v první polovině července.


Jsou sytě červené až rudé barvy. Chuť je vynikající, sladká. Early Korvik je středně raná odrůda chrupky , která se uchytila v Evropě.


Chrupky mají tuhou dužninu, pevnou slupku a zrají později, zpravidla až od poloviny července. Udržovací řez je nejlepší provádět v létě, po sklizni. Samice tohoto nevítaného hmyzu z řádu dvoukřídlých se pomocí ostrého kladélka dostane pod slupku plodu a naklade do něj vajíčka.


Cizosprašná třešeň, chrupka.

Stella' je výborná pozdní kanadská samosprašná chrupka. Plody jsou odolné k . Vašemu miláčkovi připraví opravdovou radost ze žvýkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky