středa 28. února 2018

Doba seti krmné řepy

V závislosti na nástupu jara a stanovišti je to většinou v . Na malých plochách se uplatňuje ruční sklizeň. Cukrová řepa je plodina, která vyžaduje poměrně dlouhou vegetační dobu. V osevním postupu se seje nejčastěji po obilovinách, nevhodnou. Vysévá se v průběhu dubna, v době , kdy je půda prohřátá na 5–°C, . Krmná řepa – není náročná na předplodinu. N - na jaře před setím (– dní).


Maximální doba od namíchání do zkrmení je hodin. Kejdu nelze aplikovat před setím , neboť se silně snižuje vzcházivost osiva. V současné době se ve velkovýrobě uplatňují geneti.


Základní varianty technologie pěstování krmné řepy. Asi jsem antitalent, . Doba růstu zavisí na kultivarech,jednotlivích zelenin. Abeceda zahrady forum. Zdravím, krmná řepa je správná volba - myslím, že se jmenuje.


Lépe je možná sázet až v květnu v době , kdy už by neměly přijít mrazíky. Hospodářský význam krmné řepy Slouží ke krmným účelům. Termín sklizně cukrové řepy. Příprava sklizně začíná dohodou s cukrovarem na harmonogramu dodávek a rozhodnutím o pořadí . Pěstovat červenou neboli salátovou řepu je stejně jednoduché jako. Je množné i pozdně podzimní setí pro přezimování semínek, na jaře vyraší . Osivo krmné řepy žluté Ursus Poly - kvalitní osivo.


Většinou tedy v dubnu, dle počasí. Hloubka setí by se měla pohybovat mezi - cm. Výsev cukrové řepy a jejich výsev . Správné začlenění cukrové řepy do osevního postupu či osevního sledu je pro. Průměrná hmotnost bulev v době sklizně dosahuje 550–8gramů, cukernatost.


K hodnocení růstu cukrové řepy. Vegetační doba trvá od až do 1dnů, dle odrůdy. Označení krmné řepy „burgyně“ nebo také „burák“ pochází z. V dnešní době se nechá setí kvalitně provést secími stroji, kdy se nechá vybrat.


Není to však podmínkou, neboť v současné době lze porost mrkve udržet v. Výsevná páska usnadňuje setí , odstraňuje potřebu protrhávání, umožňuje dosažení bohaté sklizně. Víceklíčková odrůda krmné řepy , kořen válcovitého tvaru, žluté barvy, vysoký výnos bulev a vysoký .

Doba seti krmné řepy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky