čtvrtek 22. února 2018

Samosběr rybízu 2019

Na rybízových plantážích za příplatek můžete rybíz koupit již nasbíraný. Kvůli mrazům a kroupám máme tento rok menší množství černého rybízu. Ceny rybízu se liší podle krajů a velikostí plantáží. Největším faktorem, který ovlivňuje cenu, je způsob sklízení.


Nejlevnější je ruční samosběr , . Ceny tohoto ovoce se liší podle krajů a velikostí plantáží. Způsob sklízení ovlivňuje cenu rybízu - nejlevnější je ruční samosběr , druhý je . Obchodní název podniku adresa sídla pověřený pracovník, Telefon, mobil, fax e- mail web, Členství v regionální. OU, Výměra červeného rybízu. Začíná zrát černý rybíz - samosběr od středy 28.


Termíny stejné jako jahody a třešně. Prodám skleněné demižony, v těch větších bylo rybízové vino. Prodám krásný keř černého rybízu s velkými plody a bud osobní pře.


Přinášíme přehled míst, kam můžete zajet na samosběr rybízu. Většinou jde o černý rybíz a červený rybíz. Prodej bílého rybízu není tak častý.


Rybíz je NA OBJEDNÁVKU, včetně vaničky, případně sypeme do vlastní nádoby. RYBÍZ PRODÁVÁME POUZE S ODBĚREM NA . Ovocná školka Skrbeň nabízí samosběr malin, červeného a černého rybízu : pátek 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky