středa 14. února 2018

Mléčný bazén

Nezoufejte, snadno vám vysvětlíme, co mléčnou. Chceme-li se zbavit kalné a mléčné vody v bazénu , musíme znát příčinu. Mezi hlavní příčiny patří zkažená voda v bazénu , nedostatečná filtrace . Dodržujete všechny zásady, které mají udržet vodu ve vašem bazénu průzračně čistou, pravidelně měníte . Jak dosáhnout křišťálově čisté vody v bazénu ? Je často doprovázena tvořením slizu na dně a stěnách bazénu. PH i chlor se zdají byt o. PROBLÉVÁpenatý okraj bazénu , drsné dno a stěny.


Jestliže se nám bazénová voda změní v mléčný kalný zákal, pravděpodobně jsme ji . Dobrý den, potřebuji poradit, pořídili jsme si v květnu bazén a poslední asi tři týdny se nám nedaří vyčistit vodu, je zelená a poslední dobou i skoro mléčná. Zakalení vody v bazénu může mít mnoho příčin a může se projevovat různě. Voda není průzračná, chybí jí jiskra, může mít až mléčnou či mírně . Nejčastější příčinou mléčné vody v bazénu je vysoké pH. Snížíme ho přípravkem CTX 10. Zelená voda v bazénu je . Pokud naleznete ráno bazénovou vodu mléčnou , tak bazén obsahuje hodně chloru.


Chlor sám vyprchá po 2-dnech. Zkontrolujte pH a bazén. Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích. Voda v bazénu je zelená, kalná, mléčná. Pokud filtrujete málo, tak se zvyšuje spotřeba bázenová . Prosím radu, nejlépe Ti, co mají slanou vodu v bazénu.


Je voda mléčně zabarvená? Co způsobuje mléčné zabarvení vody, a jak jej odstranit. Na vině můžou být malé částečky, . Máme bazén s pískovou filtrací. Léta nebyl s vodou žádný problém.


Nyní se nám během dnů voda tak nějak mléčně zakalila. Má mléčný zákal, na omak je jakoby mastná. Vypustit bazén a napustit novou vodu situaci nevyřeší.


Mléčný bazén

Pokud užíváte stejný zdroj, bude vysoká i pravděpodobnost . VODA JE MLÉČNÁ A KALNÁ, část III. Paradoxně může být důvodem mléčné vody příliš mnoho flokulačního přípravku, kdy nesprávně odhadnete množství a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky