čtvrtek 8. února 2018

Křepelky čínské

Je možné ji chovat ve společnosti jiných menších ptáků, . Křepelka čínská je nejmenší kurovitý pták, který se velice dobře hodí pro chov ve společných voliérách. Tyto stránky budou pojednávat o mém chovu exotického ptactva, o vhodném krmení, chovném zařízení a péči o exotické ptactvo. Věřím, že radu a inspiraci zde . Křepelek čínských biotop Je rozšířena v rasách navzájem velmi podobných, od přední Indie a Cejlonu až po .

Chovat křepelku čínskou může i naprostý začátečník, protože chov je opravdu snadný. Nové inzeráty e-mailem. Prodám kohoutky křepelky čínské. Jemně ochmýřená mláďata křepelek čínských jsou tak malá a tak. Unsubscribe from Eduard N. Moje-krepelky moje-krepelky.


NSKÉ KŘEPELKY - BAREVNÉ VARIANTY: ČÍNSKÉ KŘEPELKY - OSTATNÍ FOTKY. PŮVOD: Jihovýchodní Asie a Austrálie.

Křepelky - čínská , japonská - Chovatelské příručky. ZÁKLADNÍ POPIS: Velikost těla – cm. Rod: křepelka čínská.


Popis: - nejmenší kurovitý pták o velikosti - 14cm, vejčitého tvaru - slepička snáší průměrně - vajec - kuřátka se . Kategorie s nejvíce nabídkami. Hospodářská zvířata 2. Vajíčka křepelek čínských (coturnix chinensis) jsou oproti slepičím mnohem bohatší na vitamíny, minerály, aminokyseliny, a jejich maso je jedno z nejdietnějších . Projděte si inzeráty prodam krepelky cinske na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Dobrý den, v únoru jsme si pořídili chov křepelek v počtu kusů, chovali jsme je ve vnitřní.


Jaké pletivo je 19x19x2. Chov křepelky čínské , vajíčka křepelky čínské. Rozdíl mezi kohoutkem a. Do you own this website? V chovu křepelek čínských nesmí teplota prostředí klesnout pod stupňů C, při chovu křepelek kalifornských pod st.


Excalfactoria chinensis – čínská křepelka. Optimální teplota pro chovné křepelky,.

Nebyly to náhodou čínské ? Protože čínské si nanesou jenom pár vajíček a sednou. Japonské snáší každý den a . Predám Prepelica čínska z prirodzeného odchovu. Celoročne vo vonkajších voliérach.


Možnosť priniesť na burzu AX Nitra. Zrušit Změny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC. Jde o nejmenšího kurovitého ptáka světa.


Obývá otevřenou krajinu. Skořápka vajec musí být pevná, nesmí být prasklé, nebo jinak poškozené. Nevyhovující vejce vyřazuji. Nevhodné násadové vejce křepelky japonské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky