čtvrtek 8. února 2018

Levandule jak sadit

Chcete, aby vás levandule odměnila záplavou velkých květů? Ať už ji budete pěstovat ze semínek nebo sazenic, poradíme vám, jak na to. Levandule pochází ze Středomoří, proto prospívá na slunném . Levanduli můžeme sázet ze semínek.


Jak množit levanduli? Ta si v pařeništi předpěstujete po dobu pěti týdnů.

Pak je vysázíme na záhon do . Máte ji nezaměnitelně spojenou s lány fialové levandule ? Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i doma? Poradíme Vám, jak na pěstování . Semena levandule vyséváme na jaře, ideálně v únoru a březnu, do misky nebo truhlíku. Pěstujeme při teplotě okolo °C. Toužíte si zasadit na zahrádce vlastní levanduli?


S následujícími tipy to hravě zvládne opravdu každý. Praktické video kde najdete spoustu zajímavých rad a tipů jak sázet, stříhat a starat se o levanduli.

Kdy a jak je třeba provádět řez levandule ? Co tento řez ovlivní? Jedna rostlina, mnoho názvů. Pěstík Ti bude posílat co dělat jak tvá levandule poroste!


Dobrý den, je možné zasadit si do květináčů levanduli na místo extrémně hoké . Holky jak zasadit sazenince levandule , aby se krásně rozrostly a zároveń zabránila kolem růstu trávy a plevele. Když udělám díru na sazenici , dám přes plochu . Semena je možné vysévat na záhon již na podzim, nebo je dost možná i snazší . Lze teď ještě stříhat šalvěj, levanduli. Přihlásit se k odběru odpovědí z této . Někomu levandule roste opravdu bujně, jiný nemá tak vhodné. Popravdě řečeno, nejjednodušší je ty keříky skutečně vykopat a zasadit nové.


Můžete i zasadit levanduli na zimu do země a dát kolem chvojí. Kombinace různých barev levandule. Barvy, které stojí proti sobě v barevném kruhu, tak jak jej navrhl Isaac Newton, tvoří kontrast. Diskuze: vysadba levandule , jak hluboko zasadit semena?


Dobry den , chtel jsem se zeptat, jak hluboko mam zasadit semena levandule do . Jaké má levandule účinky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky