úterý 20. února 2018

Eukalypt v květináči

Prapůvod malby barevnými vosky lze hledat v praktickém využití směsi teplého. Vosk sa nanáša na papier, drevo, plátno a iné podklady. Nástrojom je hlavne enkaustické. Malovat můžete štětcem . Rozehřáté tekoucí vosky mají vynikající vlastnosti a chladnou (tuhnou) v několika sekundách takže při enkautickém malování tvoří fantastické strukturální efekty. Ihned jsem si objednala enkaustickou žehličku, pero, vosky i papíry, . Obraz malovaný na kvalitní bílé lamino.


Vosky V tradičních technikách se považovaly vosky za základní materiál používaný. Vosky vznikají jako produkty živočichů a rostlin, k voskům řadíme i látky. Farebné voskové tehličky sú vyvinuté špeciálne pre maľbu enkaustikou.


Umelecké vosky sú vyrobené ako rozpustné farby. Vysokokvalitné prísady a dôkladná. Sada vosků fantazie, bloků pro enkaustické malování. Enkaustické vosky - sada fantazie. Hmotnost a rozměry všech vosků na enkaustiku cca.


Sada enkaustických vosků obohacená. Původně: 4Kč Ušetříte: Kč (– ). Podklad pro enkaustické malby 1ml. K malbě byly použity různé pomůcky a to enkaustická žehlička, enkaustické pero, křídový papír, barevné vosky. COLORED FANTASY, sady ks ColoredFantasy. RF metalické vosky na enkaustiku.


Velmi kvalitní a výrazně barevné enkaustické vosky s obsahem živice, která dokáže dát obrazům plastičnost. Nakoupila jsem několik enkaustických žehliček, enkaustické vosky , papíry, malovala s dcerou, kamarádkami, později jsem zkoušela s klienty ve ve výtvarně. Kvalitní enkaustické pero pro kreslení horkým voskem.


Pro tvoření slouží různé. Barevné vosky na enkaustiku - standard. Existuje také veliká škála pomucek, které nám usnadnı práci s vosky a na papıru vytvárejı zajımavé vzory a efekty. Lektorka Hana Buchtová.


Tvorba podkladu, vosky , barva, efekty s voskem, RF tyčinky, pastel, škrabávání, plynová pistole, horkovzdušná pistole. Při enkaustické malbě nebo také malování horkým voskem je roztavený barevný vosk nanášen na různé povrchy např. V tomto videu si ukážeme rozdelenie podkladov, enkaustické vosky a čo potrebujeme keď chceme začať.


Při práci s žehličkou, která je velmi lehká, se vosky nanášejí na celou plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky