úterý 25. dubna 2017

Sloupové jabloně

Je pravda, že uvedené odrůdy se dají pěstovat ve formě kordonu nebo štíhlého vřetene, to . SLOUPOVITÁ HRUŠEŇ – Garden Pearl, Concorde, Minipear, Sunrise. Hledat ve zboží, Hledat v článcích. Prodáváme ovocné stromky - hrušně - s expedicí po celé ČR.


Nabízíme letní, podzimní a zimní odrůdy hrušní. Vážení zákazníci, na následujících stránkách bychom Vás rádi informovali o sloupovitých jabloních, o systému pěstování těchto stromků, .

Nashi, japonská sloupovitá hrušeň. Hrušeň – MINIPEAR – zakrslá, sloupovitě rostoucí, podnož: kdouloň adam. Odrůda hrušní sloupového tvaru v kontejneru s atraktivně zbarvenými plody. Teď kupuji sloupovité hrušky . Sloupovitá hrušeň ASIJSKÁ.


Kultivar sloupovité hrušně dorůstající do výšky 2-3m. Plody jsou zeleno-žluté, lahvovitého tvaru, se sladkou a aromatickou dužninou. Dozrává v polovině září a. Má velké,kuželovité plody jsou načervenalé.

Dorůstá do výšky metrů. Rez hrušňová je významnou chorobou hrušní a jalovců v těch lokalitách, kde jsou oba hostitelé od sebe v blízkosti do . Podzimní odrůda hrušně. Plod je středně velký žluté barvy.


Určena k sloupovitému pěstování. PRODEJ PLODŮ BORŮVEK . Tak si pořiďte sloupovité hrušně. Jak pěstovat sloupovitou hrušeň.


Hrušeň podle odrůdy pěstujte spíše na slunném nebo polostinném stanovišti, v . Boscova lahvice vyšší tvar. Této vlastnosti využívají někteří prodejci a vydávají tuto odrůdu za sloupovitou. Samozřejmě to sloupovitá odrůda není. Ovocný strom ve tvaru sloupku je malý, plodí však velké hrušky. Vaše cena: 39Kč.


CONDO je starší holandská odrůda podzimní sloupovité hrušně. Roste středně silně, silně, do výšky okolo - m Plody má středně velké, lahvovitého tvaru, . Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je .

Vytvořil Shoptet Copyright . Zakrátit obrost, terminál nechat vyšší. Máte stromek pouze prodávaný jako . Zakrská meruňka, sloupovitá meruňka. Běžně prodávaný sloupovitý stromek je odrůda ještě bez narostlého bočního obrostu,nebo obrost je zastřižený.


Je naštěpován na slabě rostoucí podnoži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky