čtvrtek 27. dubna 2017

Motokary litomysl

První a jediná motokárová hala s výjezdem na venkovní dráhu. Map DataImage may be subject to copyright. Hodinový pronájem motokáry pro V. Exklusivní pronájem okruhu a baru s obsluhou pondělí a úterý 7. A tím kladné věci končí!


V kryté motokárové hale je půjčovna motokár a také půjčovna minibike. Součástí haly je i bar s kapacitou cca míst, přístupný nejen příznivcům motoristických . Na motokáry vyrazil partner s kamarády a všichni byli spokojeni. Co jsem byl v Olomouci a Brne, tak tady se mi jezdilo nejlíp. Berny jede svoji první jízdu na.


Nejlepší kolo mám 24s, musím ještě zlepšit, cíl mám pod 26s :) Tímto videem bych chtěl. Ceník pro veřejnost platný od 1. Hodnocená nabídka: minut jízdy ve zbrusu nových motokárách. Adrenalin na kolech: motokáry pro děti i dospělé. Stát: Česká republika. Litomyšl , Východní Čechy.


K pohonu slouží dvoutaktní. Vytvořte z tohoto alba. Kalendář akcí, restaurace, ubytování a mnoho dalších informací. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně.


Nejdůležitější motoristické akce uplynulého týdne. Jedna jízda vyjde cca . Our Privacy Policy has been updated. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. KART ARENA LITOMYŠL s. Už po třetí v řadě se vám hlásí šampionát motokárových závodů pro veřejnost, Motorvize karting cup. Pro druhé letošní klání, jehož délka byla opět v. Na kruhovém objezdu právě u této čerpací . Motokáry budou opět pohánět .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky