úterý 11. dubna 2017

Cibulka sazečka prodej

Tradiční osvědčená poloraná odrůda pro pěstování z jarních výsevů i ze sazečky. Velmi dobře skladovatelná. Cibule jsou kulovité, s bílými suknicemi. Vegetační doba od výsadby je - 1dnů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Poloraná, karmínově červená až fialová cibule ploše kulovitého tvaru určená jak pro přímé jarní výsevy, tak pro pěstování ze sazečky. Dobrý den,máte v nabídce také cibuli sazečku ? Pokud ano,jaké druhy a zda-li také červenou cibuli? Jak lze objednat,nevidím nikde nabídku. Sadbové brambory, postřiky, hnojiva atd.


Prodej sazečky cibule. Nabízíme osvědčené žluté odrůdy Všetana, Stuttgart a červenou odrůdu Red Baron. Sezónní prodej cibule sazečky. Vyberte si z naší nabídky ověřených odrůd v různých baleních.


Cibulka sazečka prodej

Latinsky: Allium cepa,. Zobrazit: Seřadit podle. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: . Výsev se provádí po posledních mrazech (březen - květen) na venkovní záhon. Nebyly nalezeny žádné položky. Cibulky vysazujeme tak, aby konec krčku mírně vyčníval nad povrch záhonu.


Je to zelenina s vysokým obsahem vitamínu a minerálních látek. Využívá se hlavně jako přírodní antibiotikum. C, cukrů a také více vody. Odrůda červené šalotky. Je rovněž velmi bohatá na minerály.


V prodejně OBI Praha - Štěrboholy. Bílá až nažloutlá dužnina je pevná, jemně. Sazečka Piroska červená . Cena ‎: ‎6Kč cibule semena, osiva . K dispozici bude i omezené množství červené a bílé sazečky ve tř.


Nejpěstovanější odrůda polorané žluté cibule. Snadno narůstá do větších rozměrů. Nádherná bronzově žlutá barva. Vhodná pro přímý prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky