čtvrtek 27. dubna 2017

Prezimovani fuchsie

Přezimování za oknem. Kdo má vhodné prostory, jako třeba světlou garáž, chodbu a podobně, může fuchsie zimovat i při vyšší teplotě, ale . Dobře snášejí i nízké teploty klesající až . K přezimování připravujeme . Pokoušet se o venkovní přezimování fuchsií nemá v našich klimatických podmínkách smysl. Rostliny jsou náchylné k namrznutí, protože se . V průběhu zimy potřebuje fuchsie odpočívat, v žádném případě to není pokojová rostlina. Na zimní spánek rostliny připravíme. Naše běžná teplota v bytě je pro přezimování balkónových rostlin příliš vysoká.


Fuchsie na okně v truhlíku. Teplo způsobí, že pelargónie a fuchsie budou pokračovat v . Pokud máte možnost fuchsie pěstovat . Některé odrůdy například přezimují ve tmě, jiné zahrabané venku na zahradě a jiné snesou i přezimování. Péče zahrnuje i přezimování na mrazu prostém místě, na které je ale nutné . Navíc kvetou dlouho do . Existují tři hlavní důvody, proč fuchsie přes zimu uhynou. V mírném pásmu se obvykle pěstuje jako hrnková rostlina a pro přezimování se . Nejprve fuchsie začneme na přezimování postupně zvykat. Ponecháme je venku co nejdéle, nejlépe až do doby, kdy jsou hlášeny dlouhodobější . V tom případě ji přezimujeme . Odeslat od Vera v Pon 19.


Ahoj fuchsiáři, co si myslíte, že je lepší? Pěstování fuchsií: přezimování , zaštipování, hnojení, letnění - Okrasná zahrada. Zahrada používateľa Monika Petržílková. MUŠKÁTY A FUCHSIE A DALŠÍ – PŘEZIMOVÁNÍ. In Okrasná zahrada by walsla 15.


Kdy a jak připravit na zimu cibuloviny a hlíznaté, jsme si už řekli. Různé druhy fuchsie jsou různě odolné vůči chladu a mrazu. Určité druhy jsou hodně otužilé, konkrétně se jedná třeba o . Dojde-li k vysychání kořenového balu nebo k přehřívání, shazují listy i květy. V říjnu pokojové fuchsie uložíme k přezimování , nejlépe při teplotě 5 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky