úterý 25. dubna 2017

Sloupova třešeň

Tyto třešně mají pyramidální, vzpřímený a kompaktní růst a bohatě plodí velkoplodé třešně. Rostlina roste velmi pomalu díky redukovanému růstu, proto je vhodná pro sloupové tvary. Zakrská třešeň s velkými velmi atraktivními srdčitými plody tmavěčervené barvy.


Raná velkoplodá samosprašná odrůda zakrslé třešně. Sylvia sloupová třešeň podnož GISELA 5.

V této kategorii zatím nejsou žádné produkty. Velmi velká, pozdní chrupka menšího kompaktního vzrůstu. Lambertova compact x Van.


Odrůda ceněná pro svůj . Udržet a natvarovat třešně do malých sloupových tvarů je možné pouze za použití velmi zakrslých podnoží Gizela 5. Višňo - třešeň Carolina máš štíhlý růst a díky tomu se výborně hodí do menších zahrad nebo i pro pěstování v nádobách. Plody zrají od poloviny července a mají. Sloupovité třešně ,meruňky,švestky atd.

Jsou to klasicky rostoucí stromky a každoročně se musí do sloupovitého. Třešně i višně jsou ovocem, které je ideální pro redukci váhy a udržení zdravé pokožky. Všem sloupovitým odrůdám je . Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Poloraná, až pozdní odrůda třešně vhodná pro sloupové pěstování . Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy. SLOUPOVITÁ TŘEŠEŇ SILVA ko 4litry.


Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Zakulacené hrany, dva basové 17cm . Diskuze k produktu Heco Celan XT 7třešeň Třípásmová sloupová reprosoustava Celan XT 7s dvěmi basovými měniči. Rezistentní a patentní odrůdy a novinky sloupových ovocných stromů. Lahodné plody jsou pochoutkou dětí i dospělých.


Jabloně, hrušně, třešně , višně, broskve, meruňky, sloupové ovoce,ořešáky, lískové. Můžete vybírat z 20-ti odrůd jabloní včetně sloupových. Kdo by se netěšil na zralé třešně.


Trhat je plnými hrstmi, kousat a nechat si ústa zalít úžasnou sladkou chutí!

Co udělat, aby třešeň byla zdravá, . Repro soustava, sloupové reproduktory, domácí kino, 5. Dobrý den, prodám reproduktory Jamo S4HCS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky