středa 19. dubna 2017

Fíkovník mrazuvzdorný

Velké žlutohnědé plody . Dostupnost: DOSTUPNÉ. Mrazuvzdorné až do -12°C. Na zimu fíkovník opadá, ale plody zůstanou. Na jaře se strom opět zazelená a bude stále větší a bohatší.


Můžete pěstovat na balkoně.

V prvních letech lépe chránit než uzraje dřevo a zesílí. V této kategorii Vám přinášíme nabídku sladkých fíků, díky kterým si. Otužilá odrůda fíkovníku vyselektována ve švýcarských Alpách. Jeden z nejvíce mrazuvzdorných tmavých fíkovníku s chutnými, tmavými plody.


Dottato je italská odrůda s velkými zelenými až nažloutlými plody. Složení půdy: - fíkovník není nijak na půdu náročný, ale také nesnáší dobře žádný extrém, roste venku . A všude platí, že jako subtropická rostlina potřebuje fíkovník především hodně slunce. Ficus carica Twotimer – viz .

Sám má zmíněné dva fíkovníky vysazené u stěny . Tato odrůda fíkovníku je mrazuvzdorná do -stupňů, proto ho můžeme. Dům a zahrada - Fikovnik bazar. Vybírejte z inzerátů.


Fíkovník plodící mrazuvzdorný - sazenice - inzerce, prodám. Nabízím fíkovník , opadavý, mrazuvzdorný , plodící sladké plody od konce července . Hledáte fíkovník sazenice? Máte rádi trochu středomořské nálady na zahradě nebo na slunné terase? Pak fíkovník smokvoň je pro vás ta pravá rostlina.


Jeden z nejotužilejších fíkovníků , který v našich podmínkách i hojně plodí, má jméno Brown Turkey. Již z názvu je zřejmé, že se jedná o odrůdu . Proto pokud budete chtít pěstovat fíkovník venku, volte ty nejodolnější odrůdy, které jsou mrazuvzdorné až do dvaceti stupňů pod nulou. Uložiť na porovnanie. Nejvíce mrazuvzdorným fíkovníkem je odrůda Bornholm. Ta si vystačí i minimálním teplem a vůči mrazu je odolná až do -20°C.


Rostlinu jsem získal od svého strýce, který fíkovníky na jihu Moravy pěstuje. Tento fíkovník se nijak neopyluje, protože se jedná o odrůdu .

English Brown Turkey vybrali mrazuvzdorný a plodný klon, . POZOR - mrazuvzdorné ROSTLINY vysazujte do volné půdy pouze v měsících březen, duben, květen a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky