pondělí 17. dubna 2017

Elektrické struhadlo philips

Balení obsahuje 4ks raketových motorků včetně palníků , návod k použití. Elektrické palníky pro napětí - 12V. Pro Iniciaci odpalu stačí 9V baterie. Doporučení: Pokud hodláte palníkem zapalovat . Pyrotechnika a ohňostroje: Zápalné Šňůry - El.


Dále palníky dělíme na - středně odolné ( SO ) - kdy odpor elektrické . Na elektrické odpalování je však zapotřebí ještě nějaké ovládací zařízení, kterých. Pilule elektrického palníku se skládá ze dvou kovových od sebe izolovaných . Kvalitní kapsový palník. Délka kabelu: m bezpečný proud: A zažehovací proud: 0. Náhradné elektrické palníky v dĺžke 200cm, pre odpaľovacie zariadenie Profesionál.


Používa sa pre bezpečný elektrický odpaľ pyrotechníky na diaľku. Jedná se o bezpečný a spolehlivý výrobek určený pro zákazníky . Tato délka palníku umožňuje přímé propojení se svorkovnicí, protože . V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty. Typ pilule: NO s plastovou krytkou typu č. Zábavná pyrotechnika.


Pilulkový palník s krytkou středně odolný pro iniciaci pyrotechnických výrobků el. Estes elektrické palníky (6ks). Aktuální katalog firem v kategorii elektrické palníky. Výroba elektrických mžikových palníků pro ohňostrojné práce.


Firma PRIVATEX-PYRO, s. TZ-M MODRÉ PREVEDENIE. Zboží je ihned k dispozici. Je vyrobený z elektrickej hlavičky typu NO ( nízka odolnosť ) s pribodovanými Cu vodičmi rôznej dĺžky.


Startér (palník) zastrčte do motoru tak, aby se zápalná směs na palníku dotýkala vnitřní stěny . Součástí likvidace byla i zábavná pyrotechnika o hmotnosti kg, která se také nacházela v bytě. Díky konstantním vlastnostem chemických sloučenin, vysoké kvalitě strojní i lidské práce jsou naše. Pokyny pro zapálení motoru volitelným elektrickým palníkem.


Prodáváme rakety, kompakty, kulové pumy, elektrické palníky. Palník pilulový elektrický 100cm. Jsme tým podílející se na pořádání slavnostních ohňostrojů, instalací hořících pochodní a . Toto zboží posíláme pouze do zemí: Česká republika, Slovensko. Při těchto nálezech je vždy třeba počítat s tím, že nikdy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky