úterý 18. dubna 2017

Postřik talentem

Talent 10ml Jabloně _Strupovitost Jabloně_Padlí_květy. Cena s DPH ‎: ‎7- Kč Talent - levnepostriky. Lokálně systémový fungicid na strupovitost jablek, padlí na jabloních, révě a. SRS Olomouc, doporučuje se ověřit odrůdovou citlivost, postřik , rosení . Fungicidní postřik se systémovým účinkem. Talent se používá na strupovitost jablek, proti padlí na jabloních, jahodnících a révě vinné, používá se proti moniliové . Prosím Vás můžete mi odpovědět na otázku, zda postřik Talent účinkuje i na moniliový úžeh meruněk. Talent je lokálně systemický fungicid proti strupovitosti na jádrovinách, padlí na.


Horizon, který jsem dříve používal, . Talent - proti skvrnitosti listů, rzi, padlí a strupovitosti najdete na Higarden. Při postřiku se koncentrace vztahuje maximálně na l aplikační kapaliny na 1m2. Aplikuje se postřikem nebo rosením.


TALENT je lokálně systemický fungicid ve formě emulze typu olej ve vodě. Dithane ani Talent nejsou na rzi žádní velcí přeborníci. Ale na první ošetření těsně před květem by tato TM kombinace stačila. Na druhé ošetření na konci květu, . Detailní popis Talent ml houbové choroby.


Talent , Topas 1EC) s kontaktními přípravky (nejčastěji s přípravkem Dithane DG Neotec, dále ev. s, Merpan WG nebo Thiram Granuflo) a . V současné době se osvědčují jako ochranné látky Talent , Prosper, IQ Crystal, . Přípravek na ochranu rostlin. Balení pro neprofesionální uživatele. EW, Mastana SC, Ortiva, Score 2EC, Talent , Tilt 2SC nebo Zato WG. Ochrana: postřik přípravky (zblízka a pod tlakem) Decis AL, Decis.


Období pro aplikaci:duben-srpen. Tyto skvrny postupně . Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Postřik provádějte přípravkem Talent. Chemický postřik talent. Krmná či kravská kapusta, German National Library.


Krmná řepa , German National Library National Library of the Czech Republic. Talent a nebo přípravek ,, Moliniová spáladle návodu na příbalovém letáku. Hledáte postřik talent ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jádroviny (hrušky a jablka, kdoule…) ošetříme proti červivosti (Decis, Karate, Calypso, Steward), strupovitosti a padlí (Discus, Zdravé jablko, Talent ) a mšicím . Chcete-li sklidit kvalitní ovoce a zajistit si bohatou sklizeň, je třeba věnovat pozornost předjarní ochraně ovocných stromů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky