středa 5. dubna 2017

Jak vypadá kuna

Jak vypadá kuna

Jste-li s popisovaným předmětem seznámeni, pomozte doložit uvedená tvrzení doplněním referencí na věrohodné zdroje. Ačkoliv oba druhy vypadají velmi podobně, jedná se o jasně separované . Rod ‎: ‎ kuna ‎ (Martes) Čeleď ‎: ‎ lasicovití ‎ (Mustelidae) Zabydlely se u vás kuny? Poradíme vám, co na ně platí. K tomuto účelu slouží pasti na kuny v . Kočka, vlasy nebo tygří trus.


Jak vypadá kuna

Zaručených ra jak na kuny , je však víc než dost. Kuna nemá ráda rámus, nedrží se tedy v domech . Na rozdíl od své větší a nezávislejší sestry kuny lesní se totiž kuna skalní odjakživa drží v blízkosti lidí. Kuna na půdě bývá nezvaným hostem, ačkoliv nám může pomoci od jiných nepříjemných hostů - např. Jak vypudit kunu z domu. Kuny nejsou predátoři, kteří se uchylují v zimě ke spánku.


Naopak, zůstávají velmi čilé a hlavně plodné. Kuna totiž v noci dělá pořádný hluk a její trus páchne tak, že si jej budete pamatovat i poté, co se kuny zbavíte. Pokud se vám tedy usídlí kuna ve . Když se už ale kuna u vás doma zabydlela, máte několik možností, jak se jí zbavit. Ale jak se jí zbavit? Lidé se kuny snaží vyhnat nejrůznějšími způsoby a je nutné . Nevíte někdo, jak vypadá kuní trus?


Něco nám leze na půdu a tak se doma dohadujeme, jestli je to kuna , nebo kočka. Co tedy kunu dle babských rad odradí? Kunám začíná sezona.


Chutná jim izolace, překusují kabely. S jejich účinností už to je ale horší. Kuna skalní se u nás vyskytuje prakticky po celém území státu. Je to drobná mrštná šelmička, jejíž hmotnost je až kolem dvou kilogramů.


Samci kuny dorůstají větší . Už měani nenapadlo, že kuna musí pryč, ale snažil jsem se najít nějaké řešení, aby byla zase pohoda. Av televizi vidíme, jak vypadá opravdické střílení! Počítejte s tím, že si za čas na tento zvuk může kuna zvyknout.


Na několika místech umístěte srst nebo trus šelmy, nejlépe lva nebo rysa. Kuna - lasicovitá šelma s bystrým okem i úsudkem byla pro mě donedávna jen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky