pondělí 10. dubna 2017

Navod na montaz bazenu azuro

NÁVOD K SESTAVENÍ A POUŽITÍ. NADZEMNÍ KRUHOVÝ BAZÉN. AZURO modelová řada 300. Se stavbou bazénu počkejte na slunečný bezvětrný den. MONTÁŽ ZÁKLADU BAZÉNU. Nepokoušejte se stavět .

Doporučujeme ale, aby ste si na betónovú plochu nakreslili os bazénu a polohu všetkých. Na stavbě bazénu se musí podílet alespoň dvě dospělé osoby. Počasí při montáži by mělo být stálé (bezvětří). Ahojte všetci, chcel by som sa s Vami poradiť, ohľadne bazénu.


Betonáž pod bazén, či je potrebné, aj spraviť vrt na spodnú vodu. Swimming pool Azuro 6. Budowa basenu ogrodowego. Please Subscribe - Duration: 4:10.

Chcete vidět v akci nejnovější sekačky, grily a znát užitečné tipy jak chytře nakoupit vše na zahradu? Návod na kompletaci a stavbu bazénu je součástí. Místo prodeje: TáborZměněno : před dny. A) ČÁST VÝBĚR STANOVIŠTĚ A PŘÍPRAVA PODKLADU. Jak jsme stavěli bazén - Azuro 4Mountfield.


Spustit prezentaci Nahlásit album . Montážní a provozní návod. POZNÁMKA: Všechny části bazénu musí být postaveny na plochém a rovném povrchu. Pokud přesah odřízněte, bude příští montáž bazénu obtížná. Zastřešení je určeno k zakrytí oválných bazénů dodávané společností Mountfield. Přečtěte si návod k použití.


Naše tepelná čerpadla jsou při přenosu tepla ze vzduchu do vody bazénu velmi účinná. Tepelné čerpadlo nainstalujte na místo s velkým prostorem a dobrým větráním. Voda obíhá přes čerpadlo, filtrační písek zpět do bazénu. Intex Metal Frame, Prism Frame, Ultra Frame, Bestway Steel Pro, Power Steel atd.


Jednoduchá montáž na rám bazénu pomocí integrovaných šroubů - Sedák . Ako inštalovať pieskovú filtráciu nájdete na HORNBACH.

Je dôležité, aby piesková filtrácia mala v pomere k bazénu adekvátny výkon a rozmery. Nainštalujte sadu plávajúceho skimmera podľa návodu na montáž. Suché zipy na koncích (u kloubových segmentů) zatím neupevňujte. Zastřešení bazénu TROPIKO pro delší koupání, teplý bazén a čistou vodu jako azuro.


Tak automatiku už jsem zhotovil a už jenom počkat na jaro a zapustit bazén do . Před montáží bazénu doporučujeme sestavit schůdky. Jen rok jsem vydržel na zahradě bez zapuštěného bazénu , vybral jsem model Azuro Ibiza, průměr 4m, hloubka 1. Pristi tyden mame montaz , tak me no zajima. Bazénové fólie Náhradní folie do bazénu - m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky