pátek 7. dubna 2017

Prodej sazenic stolního vína

Kategorie produktů: Brambory. K prodeji bude uznaná sadba brambor , sazenice drobného ovoce , me mošt a jiné. Součástí výstavy je ochutnávka regionálních potravin Kraje Vysočina.


Většina Českomoravské vysočiny a dokonce některé okresy tam mají. Nizozemsku nebo Francii.

Apolena, Nora x Sira, Vysočina Vyklantice, a. Arabela, Tomensa x Karlena, Selekta . Zemědělské družstvo Popelín nabízí kvalitní sadbové a konzumní brambory. Prodej brambor bude zahájen od pátku 4. V prodeji právě nyní najdete sazenice salátů, kedluben a květáku. Dále nabízíme sazenice jahod z Jahodárny Vraňany a sadbu brambor.


Hledáte brambory sadbove?

Mineral Hnojivo na brambory je svým složením ideální k základnímu vyhnojení půdy před jarní. Sadba brambor Alice kg, R. Ověřené informace o firmách z oboru Semena, sadba a osivo v regionu Kraj Vysočina a okolí. Výroba a prodej sadby brambor a konzumních brambor. Primární sadbu nám pěstují speciální pěstitelé v Německu a Holandsku.


Přes čtyřicet procent brambor máme z Vysočiny. Jsou to odrůdy vyzkoušené pro pěstování v oblastech Vysočiny i jižní Moravy. Většinu brambor pro sadbu pěstujeme ve spolupráci s MEDIPEM AGRAS Havlíčkův Brod. Balení máme po 1 kg a prodej začíná začátkem března. Ostatní - Brambory na bazar.


Vyzkoušejte kvalitu brambor z Vysočiny. Celková plocha brambor se pohybuje v rozmezí 2. Pěstuje se na několika plochách sadby v ČR a prakticky všechny. Veškerý prodej na podzim i na jaře bude probíhat v Partutovicích.


Pokud pěstujeme brambory , sadbu si můžeme na podzim vybrat z vlastních. Julinka, jedna z posledních odrůd vyšlechtěných na České vysočině , .

Sadbové brambory budou v prodeji od pondělí 23. Byla oceněna titulem brambor Vysočiny. Prodáváme výhradně certifikovanou, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky