pátek 2. srpna 2019

Péče o orchidej

Péče o orchidej

Správná péče o domácí orchideje. Pořídili jste si v supermarketu orchidej za směšně nízkou cenu, ale ona po několika týdnech uhynula? Pokud znáte základní nároky orchidejí, není péče o ně nikterak složitá. Phalaenopsis neboli můrovec- nádherně kvetoucí orchidej vhodná . Jaké podmínky jsou pro ně nejlepší?


Péče o orchidej

Než orchidej znovu zalijete, sáhněte si na substrát, jestli už proschl. Jinak počkejte se zálivkou. Já zalévám v rozmezí cca 1-2týdny. Ale jak možná tušíte, péče o orchidej bude trochu odlišná než u ostatních pokojových rostlin.


Při dobré péči pokvete téměř celý rok, a jak na to? Pro splnění snu o orchidejích, nemusíte mít skleník. Přesazování: Z květináče vyjmutou orchidej je nutno umístit do nového. V případě orchideje je často důvodem uhynutí špatná péče o rostlinu.


Péče o orchidej

Tedy jen v případě, že se o ně budete dobře starat. Jedná se o květinářský trik, kdy se bíle kvetoucí kultivary dobarvují, při opakovaném kvetení se dočkáte pouze bílých květů. Péče o orchidej už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ahoj holky, potřebuju poradit, co mám dělat s kytkama. Přežily mou péči už 3m. Doporučená péče o řezané orchideje je o něco důslednější, než je tomu u růží nebo jiných květin. Odmění se vám ale krásou a maximální . V létě platí to samé. Co všechno by měl květináč na orchidej ještě splňovat?


Lobelky – letničky, které za málo péče udělají hodně radosti. Je nutné, aby orchidej zůstala v průhledném květináči, ve kterém jsme si ji přinesli domů? Nebo ji můžeme umístit do ozdobného svrchního obalu . V zimním čase nám často dělají společnost náročnější kvetoucí krásky - orchideje. Jak to udělat, aby přežily a ještě opakovaně kvetly?


Pěstování orchidejí není to nejjednodušší, co vás v životě potká. Orchideje v květináči potřebují speciální substrát. Jsou to poměrně náročné květiny, ovšem péče o. Název „ orchidej “ je . Klenoty mezi rostlinami, které okamžitě uchvátí svými květy. I kdybyste měli doma jen jedinou, nelze přehlédnout. V důsledku toho je i zájem o kořenové čističky odpadních vod.


Péče o orchidej

Botanické druhy orchidejí: Zimní péče o rozmarné krásky. Troufli byste si užít orchidejovou tabletku nebo orchidejový sirup nebo mastičku? Rostlina do každé domácnosti.


Dnes ji už můžeme vidět v každé . Nov Víte, jak se přes léto postarat o orchideje? Především teď potřebují ochranu před sluncem, správnou zálivku a hnojení. A než odjedete na svou . Všetky informácie o produkte Substrát a hnojivo BOPON péče o orchidej 250ml, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie BOPON péče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky