středa 14. srpna 2019

Přípravek na odstranění pařezu

Chemická likvidace pařezů a kořenů. My jsme za vás vyzkoušeli běžně dostupný přípravek Root-likvidátor kořenů a pařezů. Dle návodu se pro větší účinek . Přípravek pro likvidaci pařezů včetně likvidace kořenů.


Pro likvidaci pařezů , včetně jejich kořenů.

PAŘEZNÍK přípravek pomáhající odstranit pařezy 250g orientační návod k použití do středu pařezu vyvrtejte díru o průměru asi 2cm a hloubce asi 20cm, stejnou . Pařezník Rosteto - 2g (likvidace pařezů ). Ten však v sobě už nesmí mít mízu – přípravek je tedy možné . Kdysi jsem slyšel, že údajně existuje nějaký přípravek který se po navrtání díry do toho pařezu tam dá a ten pařez pak v kratší době ztrouchniví . První počítá s okysličením dřeva a jeho . Prý existuje nějaký přípravek , kterým se natřou pařezy z pokácených stromů a ty se pak během několika let rozloží v zemi. Máme na zahradě pokácené staré . Potřebujete-li odstranit ze zahrady pařezy , po přestárlých nebo nemocných.

Sypký přípravek zakoupíte v hobby obchodech, drogeriích či . Po 4-týdnech se přípravek vsákne do pařezu a pařez povolí. Je možné ho posléze vykopat nebo vypálit. Výhody chemického odstranění : méně fyzicky náročný . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je-li možné odstranit pařez vypálením, pak se cca týdnů po . Pokud je možné odstranit pařez vypálením, můžeme cca týdnů po absorpci přípravku nalít do děr tekutý podpalovač a po dobu cca týdny . Do středu pařezu vyvrtejte díru o průměru . Do každé díry nasypeme cca 100g (až 125g) chemického práškového přípravku na likvidaci pařezů a zalijeme teplou vodou.


Vodu pak průběžně doléváme podle. Koupili jste pozemek a je plný pařezů , nebo jste pokáceli přestárlý strom a už předem. Pokud se rozhodneme odstranit pařez , máme. Staré pařezy na zahradě překážejí, nevypadají pěkně a ztěžují sekání trávy.


Root likvidátor pařezů (100ml). Odstranit starý pařez dá zabrat. Jako první se nabízí způsob mechanický: buď pracné kopání, nebo speciální fréza, kterou lze i objednat. Prvním předpokladem při použití chemie je, že pařez již nesmí mít mízu, takže aplikovat chemické přípravky můžete až po .

Záruční lhůta: měsíců. Výrobce, Rotto, spol. ROOT 100g LIKVIDACE PAŘEZU - Dokonalá likvidace pařezů včetně kořenového systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky