čtvrtek 29. srpna 2019

Samosber malin a ostruzin

Nezbedné děcko i nevychovaný fakan dnešní doby má . Zatím tu máme začátek roku milí zákazníci a není třeba dopředu v lednu psát o samosběru malin. Samosběr malin a ostružin už běží na plno. Maliny a ostružiny už dozrály a jsou jich plná pole.


Proto přijeďte na k nám samosběr třeba už tento . Moc doporučuji samosběr malin. Maliny jsou vyborne, veliké, moc dobře se sbírají. Berry sevis nabízí také samosběr jahod a ostružin.


Adresář samosběrů kde si můžete natrhat ostružiny. Stejně jako u malin jsem čekala že bude seznam mnohem delší. Ovoce čeká, ale není příliš trpělivé! V následujícím seznamu najdete adresy, kontakty a ceníky nevyhledávanějších plantáží, kde probíhá . Když dlouhé a teplé dny vítězí nad krátkými nocemi, příroda předvádí propracovaná kouzla.


Každoroční sklizeň jaho brambor, cibule a jablek ve Zdicích. Náplňou našej činnosti je pestovanie a predaj jahôd a červených malín. V rámci agroenvironmentálno-klimatického opatrenia . Jinak se jedná o sezónní OSTRUŽINOVÝ z domácích ostružin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky