pátek 16. srpna 2019

Tůje 2m

Momentálně nedostupné. JE SAMOSPRAŠNÁ (lze vysadit jako jediný stromek v okolí). Pozdní odrůda vynikající chuti a vůně. Nenáročná na pěstování. Pokud toužíte po opravdu velkém stromě, i pak pro Vás bude třešeň správnou.


Starking Hardy Giant. Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Oblíbená samosprašná, středně raná velkoplodá . Třešeň středně raná Stella. Gewehr gestützt, hinter ihren Tresen und verschwand kurzzeitig mit . Středně raná tmavá chrupka, samosprašná odrůda s vysokou plodností.


Sie sagten am Telefon, Sie hätten einen Auftraggeber? Stella legte ihre Handtasche auf den Tresen. Heinrich Otto kramte in den vielen Zetteln . Odolnost proti chorobám dobrá.


Pěstitelský tvar, Podnož, cena v Kč vč. Samosprašná velmi plodná odrůda, vhodná i jako opylovač pro další třešně. Lambertova x John Innes. Dodáváme v období 15. Jedna z mála samosprašných odrůzároveň ji lze použít jako univerzálního opylovače.


Obrovské plody vynikající chuti! Dozrává v polovině července. Dužnina: tuhá, světle červená, ve zralosti až temně černá.


Popis: Nemáte moc prostoru, přesto ale chcete mít ovocný strom? Je to zmenšená verze běžné třešně. Sází se na podzim i na jaře do dostatečně veliké a dobře prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí . Hledáte třešeň stella ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Třešně , višně - Třešně a višně patří mezi nejoblíbenější ovoce v našich zahradách. Burlat, Kaštánka, Rivan, Napoleonova, Stella.


Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Strom roste bujně, koruna má vzpřímený habitus, je řidší. Její plody jsou středně velké, lesklé, tmavě červené barvy. Plod je velký, ploše .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky