úterý 20. srpna 2019

Ruční lisovací kleště na alpex

V katalogu nemáme podrobnější informace o ruční lisovací kleště lk pro pex al pex. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Na dotaz „lisovací kleště na alpex“, jsme našli:. Lisovací čelisti a kleště by měly být součástí každé instalatérské výbavy. Jedná se o základní ruční nářadí, které je skoro vždy nezbytné. Kleště mají otočnou hlavu a otvor, který umožňuje práci ve stísněných podmínkách. Spojování lisováním je mnohem rychlejší než.


VZHLEDEM K VÝVOJI SITUACE PANDEMIE COVID-CORONAVIRUS POZASTAVUJEME PLATBY NA DOBÍRKU Z DŮVODU OCHRANY PRACOVNÍKŮ . PEX AL PEX 16- mm. Dům a zahrada - Prodam lisovaci bazar. Prodám lisovací kleště dle foto, stav jako nové, přidám 30kg al a. Kleště jsou vybaveny hydraulickým pohonem, který umožňuje lisování silou až kN. Otočná hlava umožňuje práci v těžko přístupných místech. REMS Eco-Press ruční lisovačka.


Radiální lisy ( lisovací kleště ). Skladem u dodavatele. AC– ruční lisovací kleště PEX. RJ 1 RJa RJ4 propojovací kabel CAT. Yato Kleště lisovací na trubky PEX- AL-PEX.


Hydraulické ruční štípací kleště na štípání ocelových drátů a betonářské oceli. Nářadí ruční , elektrické, Aku, pneumatické, dílenské, stavební a zahradní. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na . Vysoce kvalitní hydraulický lisovací nástroj pro zakončení konců kabelů. Ruční lisovací kleště s . Krimpovací nástroj pro potrubí PEX- AL-PEX.


Vyměnitelné čelisti umožňují pracovat v plném. Slouží k rychlému a přesnému připojení trubek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky