pondělí 5. srpna 2019

Privátní sauny plzeň

Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni. Hodnotu poukazu si určíte sami, . Během relaxace máte . Využijte občerstvení.


Oddělená privátní sauna až pro osoby s vlastním vchodem je v provozu od 09: do 22:00. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně , uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness. Oblíbené jsou také saunové rituály,. V našich nově otevřených saunách a koupelových vanách v Bendově ulici v Plzni si opravdu odpočinete. U nás si vychutnáte relax a pohodu díky absolutnímu soukromí, které Vám naše sauny poskytují.


Po dobu, kdy máte saunu rezervovanou je přístupná . Reviews vyzkoušel jsem na jednu noc a musím říci . Vířivka, dvě sauny , pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. PRIVÁTNÍ WELLNESS V CENTRU PLZNĚ. Parní sauna je stejně ozdravující jako příjemná. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny.


Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny. Rodinná sauna nabízí útulné prostředí pro malé skupiny či rodiny s dětmi s využitím polohovacích lehátek. V romantickém prostředí sauny se mohou zrelaxovat . První opravdová samoobslužná sauna v Plzni umožňující diskrétní vstup přes vlastní mobilní telefon. Pak jste tady správně. Omrkněte tyto nabídky na Skrz.


Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . LUXUS BEZ KOMPROMISŮ. Příplatky, Infra sauna (hodina), 5Kč. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně. Wellness salon -Blahodárná vířivka, uvolňující masáže, privátní sauna , infrasauna. Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii.


Zarezervujte si relaxaci v privátním wellness ještě dnes. Uvolněte a zrelaxujte své tělo ve stupňů teplé vířivé vaně či infra sauně nebo obojím. Luxusní privátní wellness v centru Plzně.


Relax s hlídáním dětí. Wellness club nabízí Sauny wellness apartmá, solná jeskyně, masáže, venkovní posezení, pro všechny, kteří vyhledávají kli. Všechny privátní sauny na jednom místě. Sauna Café vám nabízí možnost privátní finské sauny , masáží, reiki, solária či příjemného posezení ve stylové kavárně nedaleko centra Plzně.


Plzeň - Červený Hrádek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky