čtvrtek 22. srpna 2019

Nastaveni karburatoru motorove pily

Návod na seřízení karburátoru motorové pily v jednoduchých krocích. Popis funkce karburátoru a jeho částí. Základní nastavení pro maximální . Motorové řetězové pily – 4. Friendship-kontakt?

Hlavní nastavení karburátoru motorové pily Partner se provádí při výrobě . Kvalitativní nastavení karburátoru motorové pily je schopné zajistit efektivní provoz tohoto nástroje v podmínkách plného výkonu. Kromě toho vám takové akce . Pokud je to však nutné k přesnějšímu nastavení, . Je nutné dotáhnout nebo . Návod na nastavenie karburátora motorovej píly v jednoduchých krokoch. Tryskou H sa nastavujú maximálne otáčky, pri správnom nastavení by . Bez znalosti funkce karburátoru a specielního digitálního otáčkoměru, totiž pila .

Děti a mladiství mladší let nesmějí motorové pily obsluhovat. Nastavení mazání řetězu. ROUBY PRO NASTAVENÍ KARBURÁTORU.


Používejte okolo tělesa pily zarážky, která chrání pilu vůči řezanému dřevu. V tomto případě bude z výrobního nastavení málo využití. Dočasným řešením v této situaci může být seřízení karburátoru motorové pily.


Aby se předešlo namrzání karburátoru při nízkých venkovních teplotách (pod 5°C), může být nasávaný. Walbro, Zama a čínské pily. Kategorie, Kasumex - Náhradní díly pro motorové pily , křovinořezy, sekačky, zahradní . Kontrola a údrĎba bezpeănostního vybavení motorové pily. Brzda fietűzu musí b˘t pfii startování motorové pily aktivovaná,.


Pfii pouÏití motorové pily vznikají vibrace nerovnomûrn˘m stykem. Set na nastavení karburátorů. Seřízení karburátoru. V návodu k obsluze motorové pily se setkáte s varovnými a příkazovými symboly: Nebezpečí!


Provádějte údržbu motorové pily v souladu s doporučenými intervaly údržby a postupy podrobně.

Po nastartování zkontrolujte nastavení volnoběhu. Umístení těchto komponentů na stroji naleznete v pokynech v kapitole CO. Jak zabránit zpětnému rázu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky