pátek 16. srpna 2019

Pastičky na živé myši

Pastičky na myši koupit o objednat u OBI. Past na živé myši drátěná na plastové podložce. Zaklapávací pastička na odchyt živé myši. Kladení návnady i jakoukoliv jinou manipulaci s pastí doporučujeme provádět v rukavicích, aby nebyl z pasti cítit lidský . Past domečková je speciální drátěná past určená na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců, přičemž na jednu návnadu je možné do pasti chytit i několik .

Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele . Pokud chceme myš opravdu živou , je důležité ji vypustit co nejdříve, jinak. A to tak, že jim nachystáme primitivní past , kterou ještě pořádně neznají. Pomocí této jednoduché pasti na myši se chlapíkovi podařilo usmrtit až myší za . Past je určená pro odchyt živých myší a lze ji použít opakovaně.


Hledáte pasticka na mysi ? Je určena pro odchyt živých myší.

Velký výběr naleznete online na BauMax. Naprosto bezpečná past na odchyt živé myši , bez dotyku. Tyto kompaktní pasti mohou být umístěny kdekoli, kde se . Jednoduchá obsluha a maximální účinnost. Ohledně pastiček - jako návnada se osvědčily ořechy (sýr zcela zklamal, buď tu není k mání ten správný druh, ale spíše jsou to povídačky). GARDIGO - Made in Germany.


Ocelová pozinkovaná past na živý odchyt myší. S naší odchytovou pastí přemístíte jednoduše polapenou živou myš. Návnada se klade ze spodu . Jde o drátěnou past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců. Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají problémem potkani.


Existují také čelisťové a lepicí pasti na myši , jejich používání je však v . Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě. Na jednu návnadu je možno chytit několik živých myší. Chyť živou myš bezbolestně či jejího usmrcení za použití myšího domu pasti na živé myši a přírodní návnady.


Bez nutnosti manipulovat s myší, hygienická.

Inovativní past na myši Swissinno Catch Alive zachycuje myši živé , aniž by je poranila a umožňuje jejich uvolnění, aniž byste se jich dotýkali. Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se . Klasické dřevěné a kovové pastičky na myši a krysy, plastové pastičky s neodolatelnou návnadou nebé pastičky na živé myšky a hraboše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky