pondělí 12. srpna 2019

Sláva porýní

CONDO je starší holandská odrůda podzimní sloupovité hrušně. Roste středně silně, silně, do výšky okolo - m Plody má středně velké, lahvovitého tvaru, . Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je . Vytvořil Shoptet Copyright .

Podzimní sloupovitá hrušeň se zlatožlutými plody. Zakrátit obrost, terminál nechat vyšší. Máte stromek pouze prodávaný jako . Sloupovitou hrušeň nemáte, protože neexistuje.


Zakrská meruňka, sloupovitá meruňka. Běžně prodávaný sloupovitý stromek je odrůda ještě bez narostlého bočního obrostu,nebo obrost je zastřižený. Je naštěpován na slabě rostoucí podnoži.


Kultivar sloupovité hrušně dorůstající do výšky 2-3m.

Plody jsou zeleno-žluté, lahvovitého tvaru, se sladkou a aromatickou dužninou. Dozrává v polovině září a. SLOUPOVITÁ HRUŠEŇ DECORA. Má velké,kuželovité plody jsou načervenalé. Dorůstá do výšky metrů.


Rez hrušňová je významnou chorobou hrušní a jalovců v těch lokalitách, kde jsou oba hostitelé od sebe v blízkosti do . Plod je středně velký žluté barvy. Určena k sloupovitému pěstování. PRODEJ PLODŮ BORŮVEK . Tak si pořiďte sloupovité hrušně. Jak pěstovat sloupovitou hrušeň.


Hrušeň podle odrůdy pěstujte spíše na slunném nebo polostinném stanovišti, v . Boscova lahvice vyšší tvar. Této vlastnosti využívají někteří prodejci a vydávají tuto odrůdu za sloupovitou. Samozřejmě to sloupovitá odrůda není. Ovocný strom ve tvaru sloupku je malý, plodí však velké hrušky.


Vaše cena: 39Kč.

Je pravda, že uvedené odrůdy se dají pěstovat ve formě kordonu nebo štíhlého vřetene, to . Hledat ve zboží, Hledat v článcích. Prodáváme ovocné stromky - hrušně - s expedicí po celé ČR. Nabízíme letní, podzimní a zimní odrůdy hrušní. Vážení zákazníci, na následujících stránkách bychom Vás rádi informovali o sloupovitých jabloních, o systému pěstování těchto stromků, . Nashi, japonská sloupovitá hrušeň. Hrušeň – MINIPEAR – zakrslá, sloupovitě rostoucí, podnož: kdouloň adam.


Odrůda hrušní sloupového tvaru v kontejneru s atraktivně zbarvenými plody. Teď kupuji sloupovité hrušky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky