čtvrtek 15. srpna 2019

Napínání plotového pletiva

Stavba plotu návo podrobný návod jak postavit plot z pletiva. Zde Vám popisujeme návody na stavbu plotu z různých pletiv či plotových dílců. Podívejte se na naše návody montáže plotu z pletiva a plotových …. Přehledný návod jak si svépomoci postavit plot z pletiva.


Všechny produkty zmíněné v tomto textu najdete v Baushopu, přímo v sekci PLOTOVÉ SYSTÉMY. Připravili jsme pro vás postup, jak na sloupky natáhnout a uchytit pletivo plotu a jak.

Na dobře upevněné plotové sloupky nejprve umístíme napínací dráty. U pletiva se zapleteným napínacím drátem je napínák umístěn v místě navázání. Já se toho trochu bál, ale takhle to napínání nevypadá složitě. Druhý den po betonáži sloupků jsme k sloupkům připevnili vzpěry, osadili držáky podhrabových desek a pustili. Jednoduchá ukázka jak naháčkovat pletivo bez zapleteného napínacího drátu.


Stavíte plot a nejde vám napnout pletivo ? Pletivo na plotu můžete napnout pomocí jednoduché finty. Sloupky plotu mají napevno namontované držáky pro napnutí drátu pro obvyklé .

V této sekci Vám chceme poradit, jak se betonují sloupy, napínají naše pletiva ,. Montážní návod na oplocení Plotové vzpěry. Napnutí drátů a montáž pletiva. Ráčna souží k precíznímu napínání vodících. Toto však platí při . DPH za ks (= 4Kč s DPH).


Při napínáńi drátu Vám tedy na napínacím drátu visí cely balík pletiva což má vliv na vyšší fyzickou náročnost a vyžaduje i zkušenosti pro zajištění kvality montáže. Vzpěry - vzpěrný sloupek potřebuje pro správné napnutí pletiva u každého zakončení, změně úhlu plotu a na rovné trati minimálně každých 30m. Klasická, barevná, svařovaná, zesílená a mnohá další pletiva pro stavbu oplocení. V této kategorii najdete širokou škálu pletiv pro Vaše oplocení, jako jsou . Síť napínejte , až bude její povrch hladký a rovný. Maximální síla tahu je až kg vzavislosti na tl.


Po napnutí upevněte síť ke sloupkům . MONTÁŽNÍ DOPORUČENÍ VÝROBCE PLOTOVÉHO PLETIVA. Po zatuhnutí betonu (min.dnů) se provádí napínání napínacích drátů. Napínací hřeben plastový černý k napínání svařovaných sítí Pantanet.


Zjistěte jak vybrat plotové sloupky podle Vaší potřeby.

Tyto vzpěry zabrání nahýbání sloupků při napínání napínacího drátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky