pondělí 5. srpna 2019

Stříšky na ztracené bednění

Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích. Materiál pro plotové stříšky a hlavice. Prodáváme plotové tvárnice a stříšky v různých površích.


Valcha, ztracené bednění , a na všechny typy tvárnic stříšky a zákrytové desky. Zákrytové stříšky jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k FINO ŠTÍPANÝM TVÁRNICÍM a jsou určeny k ukončení zídek.

Kryjí oplocení ze štípaných bloků, ztraceného bednění i klasických . Je vhodná pro zastřešení plotu, pro zastřešení dělící či opěrné zídky, podezdívky budovy či pro zastřešení nejrůznějších okrasných sloupků. Dle názvu, Od nejlevnějšího, Od nejdražšího. Je určena pro modulovou šířku tvarovek 3mm. Při objednávce nad 20. Stavební materiály, izolace, cihly, podlahové krytiny.


DITON ZÁKRYTOVÁ STŘÍŠKA ZS PRŮBĚŽNÁ Elegantní řešení ve výstavbě plotů nabízí PLOTOVÁ TVAROVKA a PRVKY PLOTŮ. Takto atraktivního vzhledu je .

Stavebniny Přemysl Tůma - Prodej stavebních materiálů, technické poradenství. Zákrytová stříška zároveň esteticky doplní váš betonový plot. Ztracené bednění 4mm.


Rozměry 3x 2x . Betonová plotová stříška - hladká. Abecedně, Od nejdražšího, Od nejlevnějšího. Cena od Kč (bez DPH). Stříška hladká 4x 500. Podrobnější technické informace a možnosti použití.


Tvarovky ztraceného bednění jsou výrobky z vibrolisovaného betonu s. Plotové tvarovky a plotové stříšky. Chtěl bych se zeptat: 1. Inzeráty betonové stříšky - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Výchozí, Názvu, Kódu, Ceny, Data založení, Dostupnosti.


Sháním řemeslné práce: Popis: zeď ze ztraceného bednění , stříška na zeď, sokl plotu.

Hodit se mohou i svahové tvárnice nebo ztracené bednění. PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají k zakrytí poslední řady plotu, zídky a opěrné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky