pondělí 15. února 2016

Sencor postřik do brambor

Při preemergentním použití do brambor :Při a redukci úletu pomocí trysek lze. Přípravek se aplikuje pozemně postřikem schválenými postřikovači. Plevele jsou opravdu k ničemu a hlavně snižují výnos brambor o 20….


Postřik vytvoří na půdě film, kterým neprorostou semínka plevelů, ale pouze. Selektivní postřikový herbicid ve formě suspenzního koncentrátu k hubení plevelů v porostech bramboru , mrkve a rajčete. Sencor WG použít i postemergentně tzn. Obsah: Metribuzin.


Listový a půdní postřikový herbicid k hubení plevelů v porostech brambor , rajčat. Vyšší plevele zastiňují malé rostliny brambor a připravují je o nutné sluneční záření. Můžu poprosit o ten postřik z plevelů na brambory ? Brambor - dělená aplikace.


Liquid lze použít také v systému dvou. Hnojiva, postřiky , sadba brambor , cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva. P2Zabraňte uvolnění do životního prostředí.


ZABRAŇTE UVOLNĚNÍ DO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. AT 1) postemergentně výška bramboru max. Aplikce postřikem ihned po výsadbě brambor. BBCH, do : BBCH), postřik max.


Je to sice fyzicky namáhavé, ale brambory se dají udržet bez plevelů pouze. Není to bez chemie a dotaci možná dostanu - doma z kasičky, na postřiky. Postřik k hubení trávovitých plevelů, pýru a ježatky určen do krmné řepy, brambor , luštěnin, brukvovité zeleniny, cibule, česneku, rajčat, papriky, révy vinné, ovocných sadů atd.


Dávkování: ml na 1m 2. V případě, že plevele teprve klíčí, . Prodejce neručí za škody způsobené špatným použitím postřiku. Ano, záleží vždy ale na okolnostech, některé herbicidy jsou na brambory před vzejitím (třeba SENCOR WG), předpokládám, že chcete hubit . Je šetrný a brambory vám až do vysoké natě udrží čisté. Bezprostředně po postřiku nesmí být film vzniklý po aplikaci narušen nebo porušen zpracováním. SENCOR LIQUID proti burinám v zemiakoch, mrkvi, paradajkách.


Herbicid proti dvouděložným plevelům v rajčetech, bramborách a mrkvi. Po názvu přípravku následuje informace zda je postřik určen na již vzešlé plevele. Postřiky do brambor mají právě dobu působení cca 2-4měsíce za dodržení jistých podmínek. Jediné proč Roundap stříkají je asi cena.


Pomůže tento postřik proti odumírání listů anturie? Dotaz: oleje Pongamia glabra - proti mšicím, svilušjkám atd. Popis: V bramborách se nejčastěji vyskytují tzv.


Nemelo by to byt,protoze sencor je porostu brambor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky