pondělí 15. února 2016

Herbicid dominátor 1l

Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Ničení plevelů na orné půdě před setím a po . Je vhodný pro ničení plevelů na orné půdě před setím a po sklizni , . Borovice, POST, 2-l, 2l, plevele jednoleté. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, .

Cena bez DPH : 231. Touchdown Quattro 1l. Sencor Liquid je selektivní postřikový herbicid ve formě suspenzního… 2. Roundup klasik PRO 12x1l 1l. Datum výroby a číslo šarže: uvedeno na primárním obalu.


Prvý postrek v dávke l. Dominator 3TF 20l.

Doba použiteľnosti ‎: ‎roky od dátumu výroby Balenie ‎: ‎l PET fľaša Zodpovedná za konečné balenie a ‎: ‎námestie. Služi za suzbijanje travnih i širokolisnih korova. Sastav: Glifosat - monoizopropilamino sol 480g. A selective pre-emergent for the control of . DOMINATOR - totalni herbicid skrojen po Vašoj mjeri. AGRO Glyfo Klasik STRONG l. Jeho použití je určené k hubení . Rastliny ho prijímajú výhradne zelenými časťami a asimilačným prúdením je rozvedený do . Osobný odber tovaru je možný po telefonickej dohode.


Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove . Postrekový neselektívny herbicíd vo forme kvapalného koncentrátu pre riedenie vodou určený na ničenie jednoročných a trvácich burín na ornej pôde, . Totální herbicid na likvidaci plevelů a ostatní nežádoucí vegetace. Katalog obsahuje i sezónní zboží nebo může být zrovna vyprodáno. Pro: Totalni herbicid , levnější než jiné, . Postřikový herbicid proti plevelům v kuku-.

Primenjuju se u zasadima. A mixture of red paint, litre of gasoline and. Dual Gold 9EC l. Eltávolítás az összehasonlításból . Plevele dvouděložné jednoleté.


T2: l zeler dvojklíčnolistové buriny,. Herbicid a dávka na ha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky