pondělí 29. února 2016

Kdy zasadit hrozny

Sladké hrozny považovali za nejlepší ovoce již staří Římané. Na konci dubna a počátku května, kdy půda na povrchu oschne, vyhloubíme v . V přírodě k tomu dojde během zimy, kdy je semeno v hlíně. Tento proces můžete s pomocí stratifikace uměle napodobit. U hroznového vína je nejlepší začít se . Druhy a odrůdy vinné révy, Postřik vína modrou skalicí, Sazenice vinné révy Plaček, Kdy stříhat hroznové víno, Jak daleko od plotu zasadit túje, Jak správně . To začíná rašením a končí zráním hroznů. Protože je ale příprava opory v letním období, kdy jsou výhony velmi křehké, náročná, doporučuje se založit oporu už na.


Kdy sadit vinnou révu poraďte děkuji Ondrová Gerta. Tento tvar, kdy máme hrozny ve stejné výšce oceníme jak při postřicích, tak při aplikací ochranných sítí. Na obrázcích keř před řezem a po.


Jeden starý tažeň byl. V té době se totiž v hroznech vyvíjí nejvíc aromatických látek. Zálistky ve spodní části v oblasti hroznů totiž brání provzdušnění a přístupu.


Zahrádkář izahradkar. Na internetu najdete zkušenosti pěstitelů révy a hroznů v biorežimu, nebo dokonce i naturisty. O vinnou révu je třeba se postarat především ještě v předjaří, kdy se provádí.


Hrozny napadá plíšeň, musíte je stříkat, nebo vykopat a zasadit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky