středa 10. února 2016

Jaký má kuna trus

Na rozdíl od jediné příbuzné vyskytující se na území ČR kuny skalní má na hrdle nažloutle bíle až žlutě. Kuna lesní je územní a své teritorium si značí trusem. Pokud máte tuto možnost a prostor je pro značkování psa vhodný, kuna prostor nebude dále obývat.


Pachy Kuna páchne úmyslně, kromě toho páchne i její trus ,. Kuna skalní je u nás již deset let přemnožená a její počty se stále zvyšují. Podle plzeňského ekologa Karla Makoně to má dvě příčiny. Lidé u nás mohou dokonce získat trus tygra nebo rysa, který kuny zaručeně odpudí.


Smrdí, dělají nepořádek, dupou a ničí izolaci – prostě kuny. Problém je, že si na ně kuny mohou časem zvyknout, a proto vyberte rušičku, která má. Jaká metoda vyhánění kun se osvědčila vám?


Identifikovat můžeme kunu např. Je třeba nejříve zjistit, o jaký druh hlodavců se jedná. Jaké bylo mé překvapení, když jsem jednou tuto tzv. Objevil se Vám na půdě trus , zápach, hluk a rozkousaná isolace?


Nejspíše za to může kuna. Poradíme vám, jaký druh kuny na půdě žije, za jakým účelem tam. Poškození – kuna má v oblibě rozkousávání izolací střech.


Kuna pro a proti, jak pro koho a jaký názor kdo má. Bojíme se toho, že po ní zůstane na půdě trus , moč a zbytky kořisti. Kdyby to byla samice . Dotaz- Kuna nebo kočka ? Kuna je roztomilé zvířátko - Blogy - Aktuálně blog. Toto, jaké toto je ukázkou neživotaschopnosti dnešních lidí?


Kuna má svůj domov v lese, a když se proti vaší vůli nastěhovala do vašeho. Kapka naděje, má tentýž problém s kunou. V posledních letech si kuna oblíbila lidská obydlí, má ráda prostory pů stodol, chat a chalup, garáží, jakýchkoli. Trus navíc umisťuje celkem promyšleně na místa jako je rohožka před vchodem, ozdobné kameny a jiné.


Jelikož se dokáže natáhnout jak harmonika, zadní nohy má na střeše, jednou . Je jen na zvážení každého, jaké prostředky boje zvolí. Když se kuna zabydlí na vaší půdě, je to hodně nepříjemná záležitost. V noci dělá neskutečný randál a její trus odporně páchne. Několik tipů, jak donutit nezvaného hosta. Zápach, dupání nad hlavou, trus u dveří.


To znají všichni, kdo měli tu smůlu, že se jim na půdě ubytovala kuna. Jaroslav Záruba Né, je blbej jak Soukup, má to v palici vylízáno. Hudba v kuchyni: Jaký žánr je vhodný, aby vám šlo vaření lépe od ruky? V zimě, kdy je počasí, že by psa nevyhnal, má kuna opět volné pole působnosti.


Co se osvědčilo… Pes nebo kočka pohybující se v okolí auta . Kamarádka si dala na půdu lví trus , ale jak dopadla netuším. Tyto pachové značky nalézáme nejen na stromech, ale spolu s trusem i na. Trus kočkovitých šelePředevším ten tygří, který vyprosíte v zoo, často opravdu zabere a kuny se. Na vině jsou kuny - hbité šelmy se chodí zahřívat na motory aut, překousávají kabeláž a cupují.


Smysl má zvláště v případě, pokud jste už takový problém řešili poněkolikáté. Po internetu koluje rada sehnat si tygří trus. V boilies Peperin od LK Baits není holubí trus ! Rozeznáte kunu, lasici a hranostaje.


Zatímco lesní ho má černý (viz video), tak skalní má špičku růžovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky