středa 10. února 2016

Výkup dřeva třešeň

Dále kulatinu všech dřevin s čepem 60cm a více . JEHLIČNATÉ - SUCHÉ -. Mar třešeň , jabloň, švestka. Poptáváme palivové dřevo. Koupim dřevo švestku ořech hrušku dub třešeň.


Dub kulatina průměr přesílený kolem 80cm.

Barvy a oleje na dřevo (44). Dle dohody můžou být jiné dřeviny (javor, jasan, třešeň ). Inzeráty uživatele FOREST ENERGY, s. Jiné produkty ze dřeva. Výkup drevnej hmoty, odrezkov.


Podle podmínek stanovených normou od vás vykoupíme kulatinu z borovice, smrku nebo modřínu. Zabýváme se prodejem řeziva, výkupem kulatiny a dřevních hmot. Vykupujeme drevnú hmotu - zostatky poťažbe na OM . Klientům nabízíme výrobu.

Proto je zárukou kvalitního dřeva. Výroba stolařského řeziva je převážně z buku, dubu, jasanu, javoru a třešně. Provádíme také jednoduché stavby . Jan Jen tak rozřezat na špalky poražené jabloně, hrušně či třešně je opravdu škoda. Zvláště jedná-li se o staré vysokokmeny, jejichž průměr bývá . Cena za 1mskládaného (nikoliv volně sypaného) dřeva : Třešeň ………………… …….


Kleště na dřevo kulatinu. Stabilně nabízím dřevo na uzení (švestka, třešeň , meruňka). Po dohodě se zákazníky může být pokácený strom odkoupen. Typ pouzdra: Na míru.


Palivové dřevo v metrových výřezech (štěpiny, polena o délce jeden metr). Ceny jsou uvedeny za jeden PRM (prostorový metr rovnaný). Levně prodám kmen 40leté třešně , průměr 30cm, cena dohodou.


Dřevina, Sortiment, Cena. Nabízíme měkké i tvrdé dřevo , v metrech, zkrácené, štípané, palivové třísky, levné odpadové dřevo. Velkoobchod dřeva v kraji Vysočina a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky