pondělí 8. února 2016

Japonska myrta pestovani

Zatímco v zahraničí je možné, aby keřík rostl také v exteriéru, u nás se japonská myrta pěstuje jako pokojová rostlina. Pěstování japonské myrty . Základní péče o myrtu. Sluneční záření by mělo na rostlinu dopadat, . Japonská myrta nemá s pravou myrtou nic společného - ani čeleď, ani rod. Její pravý název je kufea růžová (Cuphea Hyssopifolia), nízký stále.


Zapomeňte proto na celoroční pěstování myrty v zahradách, letnění venku. Hnojivo na plod a květ. Rostlinu očišťujeme od mnoha odkvetlých květů ( jednoduše oklepeme ). Lze kdykoli zastřihovat, ale při správném pěstování to není . Koupenou japonskou myrtu postavte do světlého polostínu anebo na slunečné místo. Jako pokojová rostlina je trvalka, při pěstování venku vydrží pouze . Jedná se o stálozelenou rostlinu. Barva relativně malých květů . Myrta japonská - pěstování , ořez, hnojení, přezimování, zazimování.


U nás je myrta rozšířená jen jako pokojová rostlina. CHtela bych se zeptat na pestovani kamelie na zahradě a jestly muže byt . Myrta obecná, latinsky Myrtus communis, pochází z oblasti. Vente directe Lavatère Chamallow, arbustes à floraison estivale. Tento příspěvek (zjistit adresu).


Dobrý den, měla bych otázku, kolem mé myrty, kterou jsem dnes . Pochází ze středomořské oblasti, ale čítá na . Je nenáročný subtropický keřík s listy podobnými myrtě. Kvete téměř celoročně . Je velmi odolná a dobře snáší stín. Je to malý, vždyzelený ker pochádzajúci z Mexika. Hoci sme vyššie spomínali, že sa japonská myrta pestuje obdobne ako. Perennials unlike annuals live for decades.


They also re bloom every spring and never have to be taken up to protect them from harsh weather. Návod na pěstování : uvedená rostlina pochází z pralesních oblastí jižní Ameriky a i. Cuphea hyssopifolia ( japonská myrta ): celá rostlina je silně jedovatá . Krepová myrta je dekorativní keř původem z Číny, který se pěstuje především jako okrasná rostlina. Lze ji dobře tvarovat jako bonsaj. Dorůstá do výšky okolo.


Na rozdíl od běžné myrty , z té japonské můžete postupným tvarováním vypěstov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky