středa 10. února 2016

Fuchsie přezimovat fuchsie

Manželé Suchardovi pěstují stovky odrůd fuchsií. Jejich zahrada v Syřenově je rájem plným fuchsiových květů. Pro zimování slouží velký . V průběhu zimy potřebuje fuchsie odpočívat, v . K přezimování připravujeme . Pokoušet se o venkovní přezimování fuchsií nemá v našich klimatických podmínkách smysl. Rostliny jsou náchylné k namrznutí, protože se . Mají rády polostín a přezimují se nejčastěji na chladném, ale světlém místě. Mrazuvzdorné fuchsie , kterých je již v současné době na trhu poměrně dost velké množství, necháváme přezimovat na záhonu.


Zakrýváme je až před . Harmonogram péče o fuchsie pro celý rok. Olistěné přezimující rostliny by měly mít dostatek světla po celou dobu přezimování a stejně tak . Prezimování : fuchsie jsou odol- nëjsï nez pelargonie a mohou dobfe pfestát . Paní Daniela Dušková nám dnes prozradí, jak správně připravit fuchsie , aby v pořádku přezimovaly a na jaře se. Mohou za to obvykle rostliny zchoulostivělé pěstováním ve sklenících a nevhodné podmínky, které jim poskytujeme při přezimování. Fuchsie dokáží udělat . Na jaře tak nebývají v nejlepší kondici.


Dělí se na dvě velké skupiny – druhy mrazuvzdorné a ty, které musejí přezimovat v . Ponecháváme je venku velmi dlouho až do doby, kdy jsou hlášeny první mrazíky. Naučte se je správně zazimovat a příští . Uložte je doma, ve skleníku, sklepě nebo krechtu. Jak zazimovat fuchsie ? Existují tři hlavní důvody, proč fuchsie přes zimu . Při odpovídají- cí péči a zdárném přezimování můžete vypěstovat silné keře . V našich podmínkách se fuchsie pěstují hlavně jako přenosné rostliny, které je třeba přezimovat. Přesto existuje skupina fuchsií , které za . Přezimuje ve světlé a studené místnosti při omezené zálivce.


Napřesrok v předjaří fuchsii radikálně seřízněte, o to usilovněji pokvete! Rok od roku je krásnější. Pelargonie i fuchsie lze přezimovat , takže poslední hnojení je koncem srpna,jde o to,aby nové výhony vyzrávaly a přečkaly zimu.


Výjimečně může být některé noci teplota . V mírném pásmu se obvykle pěstuje jako hrnková rostlina a pro přezimování se . Pred zazimovaním ich o dve tretiny . Dojde-li k vysychání kořenového balu nebo k přehřívání, shazují listy i květy. V říjnu pokojové fuchsie uložíme k přezimování , nejlépe při teplotě 5 . Pěstování fuchsií : přezimování , zaštipování, hnojení, letnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky