čtvrtek 1. září 2016

Bytové vodní fontány

Bytové vodní fontány

Exkluzivní pokojové fontány z kamene či nerezu. Nerezová vodní stěna TITAN do interiéru. Zvlhčovač vzduchu ideální do bytů , dětských pokojů, wellness,. Elegantní vodní fontána vyrobená z nerez oceli s napájením na 220V. ARDO, která obsahuje čerpadlo pro fontánku, pohánějící vodu v uzavřeném okruhu.


Voda stéká po stěně z břidlice, která je . Tekoucí voda je pro lidské ucho jedním z nejpříjemnějších zvuků vůbec. Záleží na tom jakou fontánu do interiéru umístíte. Plastová náhražka „věrně“ kopírující kámen, z něhož cáká voda , nebo v misce sedící figurka . Heiisner pokojové fontány , dekorace pro váš dům. Voda nacházející se ve fontánce vytéká ze dvou. Z vrchu této překrásné fontány vytéká voda na kamenné žlábky a neustále tak.


Pokojová fontána Heissner STONE LOOK 018913. Tento typ průtokové fontány je ideální volbou pro moderní byty či zahrady, kde . Jezírka, fontánky a další vodní stavby či dekorace by neměly chybět skutečně v žádné zahradě, ať už je jakkoliv velká, či slouží-li jakémukoliv účelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky