pátek 30. září 2016

Červenolistý javor

Během vegetačního období se barevné kombinace mění, ale základem zůstává červený tón. Počet kusů v balení:ks. Nápadný vyšší keř, se zaoblenou korunou. Fireglow je červenolistý javor , jež by se dal přirovnat k odrůdám Bloodgoo oproti kterému je menší a červenější, a Atropurpureum, oproti . Středně vysoký javor podobný klenu.


Červenolistý javor

Listy jsou však méně laločnaté, na podzim se zbavrují karmínově červeně. Květy jsou na jaře před vyrašením listů intenzivě. Elegantní barevné oživení Vaší zahrady po celou sezonu.


Vhodná do skalek, předzahrádek a vřesovišť. Ovšem i vhodné stanoviště je třeba volit podle toho, jakou odrůdu javoru dlanitolistého jsme si pořídili. Například červenolisté odrůdy se bez . JAPONSKÝ ČERVENOLISTÝ JAVOR - ACER PALMATUM ´ATROPURPUREUM´. Pred mesiacom a pol som kúpila od Poliaka červený javor , okrasný ker a nerastie mi a niektoré konce listov sú suché.


Červenolistý javor

Máte niekto s tým skúsenosť čo mám robiť . Kanady, nese lesklé, tmavě zelené listy na rubu namodralé. Na podzim se zbarvují do oranžové a červené. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Substrát ‎: ‎kyselá půda Typ listu ‎: ‎střední listy, roztřepené či vícetvaré, l. Koruna široce vejčitá až kulovitá.


Zajímavá červenolistá odrůda . Vyberajte z množstva druhov - okrasný javor japonský u nás nájdete v rôznych. Japonský javor s krásnými červenými - rudými listy. Nabízíme ve velikosti - cm.


Červenolistý javor

Javor je plně odolný, . Vznikl křížením Acer. Jeden z nejpopulárnějších červenolistých kultivarů. Odeslat od selma v Pon 05. Acer nikoense javor Maximowičův. Máme roky zasazený červenolistý javor , který by měl tvořit korunu . Tvar je široce rozkladitýdorůstá do výšky kolem 3-5m.


U nás se teprve seznamujeme s jinými javory vhodnými k výsadbě i do menší zahrady, přitom jsou odolnější proti mrazu a vitálnější. Jejich růst je spíše keřovitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky