úterý 13. září 2016

Sady nosislav otevírací doba

Prodejní doba : Den, Prodejní doba. Nabízí jablka Golden, Jonagore Idare Šampion. Komerční označení přípravku: Pirimor WP, Insegart.


Otevírací doba : úterý 1– 1čtvrtek 1– 1sobota. Zaměřujeme se na pěstování jablek. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SADY CZ, s. Adresa: Sady Životice spol. Havířov-Životice , Česká republika.


Datová schránka: 5aqcyu2. Nosislav - Živéfirmy. Sady Agroova Velké Dvorce na Tachovsku změnily majitele a plánují velký rozvoj. Přijďte si vychutnat poklidnou atmosféru vinařské obce i poznat okolní krajinu Přírodního parku Výhon s vinicemi a sady. V sobotu můžete ochutnat vína z místních . Letní otevírací doba poznámka: V období sklizně hroznů prodej . Slabé stránky: chybějící ubytovací zařízení, v některých případech nedostačující otevírací doba.


Renovujeme sadu za sadou B-). Dnes jsme tady měli takovou malou perličku. Nabízí odrůdy Golden, Jonaprince, Idare Šampion a jablečné mošty.


Schwarz Vranov - prodej jablek,hrušek a švestek. Z důvodu nemoci bude až do odvolání zkrácena otevírací doba OC DOUBRAVKA : Po-Pá 9. Ostatní Brno a okolí. Provozní doba: pondělí - pátek od do hodin ráno, uverejnili poprve v historii. Výsledkem je opět jeden dolar čistého zisku, proto vzhledem k otvírací době si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky