pondělí 12. září 2016

Umělé muskaty

Pelargonie (70cm) bílá. Pěkný převislý muškát o který se nemusíte starat. Na fotografii jsou dle fotografií výrobce rostliny. Hodnocení produktu:. V naší nabídce najdete velké množství umělých květin různých druhů a barev.


Ať už chcete umělé orchideje, růže, tulipány, levandule, muškát , pivoňky, . Hľadáte umelé muškáty na vytvorenie jarnej výzdoby? Tady nabízíme řešení: převislé muškáty , které stejně dobře přečkají tropická letní vedra jako mráz. Bez obtížného zalévání!


Na umělé květině je 33ks listů s přírodní strukturou v různých odstínech. Oživte si domov něčím, co vlastně ani živé není. Naše barevné umělé květiny sice nevoní, ale nikdy nezvadnou a pořád vypadají čerstvě.


Nepotřebují sluníčko. Navíc umělé květiny za trvale nejnižší ceny. Standardně dodáváno bez květináče. Momentálně nedostupné.


Pokud milujete květiny, avšak jejich pěstování je pro vás problém, je tato dekorace jako stvořená. Umělý Muškát bílá, cm. V súvislosti s aktuálnou situáciou spôsobenou koronavírusom Covid-by sme Vás radi informovali, že náš e-shop je stále otvorený a naďalej.


Najlacnejšie produkty z kategórie umelé kvety. Umelý Muškát ružová, cm. Jednotlivé úponky jsou různě . Vyberte si z katalógu podľa svojho vkusu a nakupujte umelé kvety lacno a. Výprodej loňského zboží.


POZOR, na fotografii jsou vyfocené kusy rostliny v jednom trsu ! Zakázková výroba - tato položka je vyráběna v České republice na zakázku. Na základě Vaší objednávky. Platba převodním příkazem - z důvodu nákladů a rizik.


Vyzerajú ako živé, nemusia sa zalievať a nikdy neopadajú. Niet divu, že obľúbenosť umelých kvetov do vázy aj v kvetináčoch stále stúpa. Muškát osadený do črepníka a upevnený na stene pekne oživí veľké plochy stien.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky