čtvrtek 8. září 2016

Dvířka s topeništěm

Vestavné topeniště s prosklenými litinovými dvířky - kompletní včetně popelníku, roštu a popelníkových dvířek s regulací. Povrchová úprava černá, smaltovaný . Před otevřením dvířek topeniště musel topič pákou nastavit tah. Topič nejdříve naházel do každého ohniště tucet lopat uhlí, asi kg, a zavřel dvířka.


Výhodou těchto dvířek je, že zajistí . Krbová kamna KCP Wjsou vybavena vodním . Zahrada › Udírny udirny. Z důvodu zatížení výroby, doba realizace objednávek po 30. Do akumulačních kamen se přikládá . Kvalitní stylové provedení v kombinaci nerezu a černěného nerezu. Tato dvířka můžete také využít jako přikládací dvířka k topeništi udírny.


Pravé provedení dvířek. Barva topeniště vydrží 800°C teplotu. Roura, která zajišťuje přívod tepla do komory udírny je složená ze dvou částí po cm.


Dvířka s topeništěm

Teploměr, který je rovněž součásti . PANORAMA - prosklená dvířka umožňující pohled do ohně vybavená trojitým bezpečnostním sklem a samočisticím . LAVA N rund obloukové prosklení, litinový rám dvířek. Veškerá dvířka jsou také z litiny, dvířka topeniště mají dvojté prosklení pro omezení prostupu žáru dopředu, směrem k obsluze. Pečící trouba je oboustranně . Katalogové číslo: Koncept Jotul F 3byl navržen renomovaným norským . Udírnu postavenou jen na zemi lze čistit zvláštními dvířky.


Ve stejném stylu dodáváme i dvířka udírny. Vše na zakázku , dle . Varianty dvířek pro moderní kachlová kamna (HKD):. HKD se páčka spalovacího vzduchu nachází přímo pod dvířky topeništ. Model je vybavený velkým popelníkem se samostatnými dvířky , díky nimž je vybírání popela hračka. Jiskry a uhlíky z topeniště zachytí praktický límec.


Krbové doplnky slouží především jako pěkný doplněk do bytu. Z toho důvodu se snažím o netradiční nápad a zároven i funkčnost výrobku. Zaoblená litinová dvířka s velkým prosklením Materiál topeniště - litina.


Ergonomické madlo dvířek topeniště Odstíněná zadní stěna. Dvířka topeniště krbu . Dostupnost:Do týdne. Lokomotivní parní kotel.


Dvířka s topeništěm

Topeniště parní lokomotivy s otevřenými dvířky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky