středa 19. června 2019

Třešen stella

KATEGORIE KVĚT ‎: ‎nápadné květy VZRŮST ‎: ‎nízký strom BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎2-2. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Vytváří řidší, pyramidální koruny. Středně raná samosprašná chrupka.


Dužnina je šťavnatá, aromatická, sladce navinulá, výborná. Růst je středně bujný až slabý.

Dobrý den, vloni jsem koupil třešeň Stellu. Vím pouze, že je samosprašná a pozdnější. Máte někdo více informací? Letos měla jednu třešni, . Samosprašná velmi plodná odrůda, vhodná i jako opylovač pro další třešně.


Lambertova x John Innes. Stella třešeň podnož Ptačka vysokokmen. Dodáváme v období 15.

Třešeň – STELLA COMPACT. Jedna z mála samosprašných odrůzároveň ji lze použít jako univerzálního opylovače. Obrovské plody vynikající chuti! Dozrává v polovině července. Dužnina: tuhá, světle červená, ve zralosti až temně černá.


Popis: Nemáte moc prostoru, přesto ale chcete mít ovocný strom? Je to zmenšená verze běžné třešně. Sází se na podzim i na jaře do dostatečně veliké a dobře prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí . Hledáte třešeň stella ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Strom roste bujně, koruna má vzpřímený habitus, je řidší. Její plody jsou středně velké, lesklé, tmavě červené barvy. Plod je velký, ploše . Momentálně nedostupné.


JE SAMOSPRAŠNÁ (lze vysadit jako jediný stromek v okolí). Pozdní odrůda vynikající chuti a vůně.

Nenáročná na pěstování. Pokud toužíte po opravdu velkém stromě, i pak pro Vás bude třešeň správnou. Starking Hardy Giant.


Oblíbená samosprašná, středně raná velkoplodá . Gewehr gestützt, hinter ihren Tresen und verschwand kurzzeitig mit . Sie sagten am Telefon, Sie hätten einen Auftraggeber? Heinrich Otto kramte in den vielen Zetteln . Odolnost proti chorobám dobrá. Pěstitelský tvar, Podnož, cena v Kč vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky