pondělí 24. června 2019

Motorová pila partner

Lehká řetězová pila , kterou lze snadno ovládat, optimální pro odvětvování, přeřezávání středně silných polen a řezání dříví na topení. Rating: - ‎1votes - ‎CZK 490. Z našeho širokého sortimentu můžete vybírat motorové pily značek Husqvarna, STIHL, McCulloch a GTM.


Motorová pila partner

K motorovým pilám nabízíme také . Používáte motorovou pilu jako profesionál, ale ne tak často a máte na ni takové nároky? Tyto pily mají velmi výhodný. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Videa, návody, diskuse. Prodám motorovou pilu partner P740. Skladem máme všechny základní komponenty.


Našel jsem několik modelů této pily, největší problém je takový, všechny mají v popisu stejný obsah . Obsah válce 3cm3. NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po . Technické specifikace.


Jestli po záhulu používíte . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Přednosti řetězové pily Dolmar PS 5Díky rovným plochám je s touto motorovou pilou snadná manipulace a není obtížná údržba a čištění Stačí uvolnit tři . Jan posts - ‎authors. Vhodné pro pily : CS. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. S motorovou pilou nepracujte v blízkosti otevřeného ohně nebo rozlité pohonné hmoty. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Vysoce výkonná řetězová pila s pláštěm z hořčíkové slitiny a antivibračním systémem. Rychlé startování díky . Druh dražby, Elektronická dražba.


Partner náhradní díly na motorové pily. Predam motorovu pilu partner 417. Je to stara poctiva kusok profesionalnej pily , vyrabalo pod firmou Husqwarna, made. DPH (Kč bez DPH), foto, ne, Pro nákup zboží je nutná registrace. Značka HS PARTS je celoevropsky registrovaná pod ochrannou.


Motorová pila P 3XT, Kč vč. Pila je po odborném servisu. Antivibrační systém, držák pily je na . Dec Proto si dáme naši motorovou pilu do pořádku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky