čtvrtek 13. června 2019

Nátěr umakartu

Plastová ochrana kmenů stromků před okusem a poškozením zvěří, podélně rozříznutá pro. Biologicky odbouratelná barva na ochranu kmenů stromů a keřů. Na ochranu stromečků proti okusu se používají chemické materiály a. Můžeme i část stromků nechat bez nátěru , zatímco pěknou výsadbu si chráníme. Aversol 1kg proti okusu stromků Repelentní přípravek k letní a zimní ochraně.


Existuje nějaká jiná ochrana proti okusu , jako je např.

Morsuvin proti okusu stromů zvěří kg - přípravek k ochraně lesních kultur proti. WÖBRA – přípravek proti okusu a ohryzu. Nátěr se používá proti okusu stromů zvěří, ale je více než vhodný právě i jako. Nátěry jehličnanů prováděli pracovníci technických služeb v . Další možností, jak chránit mladé jehličnany před odcizením je speciální nátěr , který se používá preventivně proti okusu stromků zvěří.


Aneb poměrně spolehlivá a ekologická ochrana dřevin proti okusu ,. Většina lesů vypadá jako monokulturní jehličnaté plantáže, kde se zvěř těžko uživí. Přípravek Stopkus, ochrana proti okusu zvěří. Obsahuje repelentní látku, je velmi trvanlivý, neškodný jehličnanům i listnáčům.

Aplikační dávka vody: Při aplikaci nátěrem rukavicí se přípravek neředí, při aplikaci nátěrem kartáči se může . Okusuje letorosty jehličnanů a listnáčů především ve zmlazení. V současnosti je tato. Je určen k ochraně sazenic proti zimnímu okusu nátěrem.


Nátěr nebo postřik kultur repelenty – letní. Ošetřen je u jehličnanů terminální výhon a poslední přeslen, v případě listnáčů ošetření vrcholové části sazenice v délce . Použijte pachové odpuzovače jako ochranu stromků proti okusu zvěří. EXTRA na ochranu listnatých a jehličnatých dřevin proti zimnímu okusu zvěří.


Správně aplikovaný přípravek zajišťuje ochranu proti okusu zvěří – měsíců. Stromky v lese se natírají proti okusu zvěří a nátěr je účinný i proti. Morsuvin 14kg - repelentní přípravek k ochraně lesních kultur proti okusu zvěří v. Jehličnany se ošetřují po úplném zdřevnatění výhonů, listnáče po zežloutnutí . Aplikace neředěného přípravku na kmen stromu se provádí nátěrem pomocí.


Lesní porosty, jehličnany , listnáče-ochrana proti celoročnímu okusu a ohryzu . Při ochraně jehličnanů a listnáčů proti zimnímu okusu se . Můžete ho použít na jehličnany i listnáče a nepoškodí ani mladé nevyzrálé letorosty. Aplikace je možná nátěrem nebo postřikem. Aversol nemá škodlivé účinky.


Morsuvin je určen k ochraně listnáčů a jehličnanů proti zimnímu okusu zvěří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky