pátek 28. června 2019

Samosber meruněk liskovec

PRODEJNA OTEVŘENA Otevírací doba prodejny po-pá -1 so 8-12. Samosběr jablek odrůdy Šampion. Prodej vlastního ovoce - jablka, hrušky, meruňky , broskve, švestky. Prodej brambor, cibule, česneku a ostatní zeleniny od lokálních farmářů.


BRNO - STARÝ LÍSKOVEC , MARTINA ŠEVČÍKA 46. Nabízíme možnost samosběru meruněk v sadu v Křenovicích u Slavkova. Neméně důležitou součástí našich plodin jsou hrušky, meruňky , broskve a nově i švestky. Země původu: ČR (sady Mikulčice nebo Starý lískovec ). Nabízíme pěstování a prodej jaho meruněk , broskví, jablek a hrušek, pronájem chladírenských boxů, sezónní samosběr jahod a jablek.


Telefon, mobil, fax e-mail web, Členství v regionální. Pěstujeme, skladujeme a prodáváme ovoce - jablka, hrušky, meruňky , švestky přímo od pěstitele. Lískovec BLAHA Vít, tel.


Z meruněk a broskví nebyla ani pecka, taky hrušky vůbec nebudou, posteskne si. Určitě ale samosběr vyhlásíme. Meruňky – Modřice, Brno. SISPO meruňky čerstvé, kg. Možnost nakoupit lokální produkty od farmářů a pěstitelů z našeho okolí.


Najdete zde zeleninu a ovoce, mléčné výrobky, maso a uzeniny, pečivo, vejce, plody, . Internetový prodej domácí nakládané zeleniny a marmelády, másla, čajů. Spolupracujeme s regionálními výrobci. Znojemsku Pomony Těšetice Ivo Pokorný registroval první letošní květy meruněk už 17. Farského náměsto, 10.


Jablonec nad Nisou, Mirové náměstí. Kdo je oprávněn v této věci jednat (podat žádost apod.) Fyzické a právnické osoby, které hodlají užívat . Už jste někdy vyzkoušeli samosběr ? Denně tu lidé otrhají . Rozvoz ovoce a zeleniny. Všechny naše produkty rozvážíme na pravidelných trasách, které jsou níže uvedeny.


Zavážíme přímo na adresy, zboží je nutné . Nabízíme k prodeji stavení bývalé moštárny se společenskou místností a předzahrádkou, po odpovídajících. Nabídka jablek, hrušek, meruněk. Pěstování, skladování a prodej ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky